Η πραγματική ιστορία της φωτογραφίας που εκείνος κοιτάζει τα οπίσθια μιας άλλης

Η πραγματική ιστορία της φωτογραφίας που εκείνος κοιτάζει τα οπίσθια μιας άλλης Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε πετύχει κάπου αυτή τη φωτογραφία με τον νεαρό, που, αν και συνοδεύεται, ωστόσο το βλέμμα του παρασύρεται από τη σιλουέτα μιας άλλης γυναίκας - και η κοπέλα στο πλευρό του (δικαίως) εξοργίζεται. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες φωτογραφίες που επιλέγεται συνήθως για να εικονογραφήσει θέματα απιστίας, χωρισμών, συντρόφων που... παίζει το μάτι τους και πάει λέγοντας.

Ωστόσο, πώς έγινε viral αυτή η φωτογραφία; Αυτό το χρωστάει μάλλον στον digital marketer, Andrew Abernathy, o οποίος αναζητώντας στοκ φωτογραφίες στο διαδίκτυο, άρχισε να γράφει μικρές φανταστικές ιστορίες στο Twitter για κάθε μία από τις φωτογραφίες της κοπέλας που ανακάλυπτε - για το project του υποτίθεται, το οποίο τελικά μετετράπη σε κάτι άλλο.

Κάθε φωτογραφία εξιστορούσε την ιστορία της κοπέλας με τον ακατάλληλο που έμπλεξε και όλα αυτά τα tweets άρχισαν να γίνονται viral, να συγκεντρώνουν χιουμοριστικά σχόλια και να παίρνουν τον δικό τους δρόμο στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί από τον επαγγελματία φωτογράφο Antonio Guillem, o οποίος και εξεπλάγη από τον τρόπο που αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία του έγινε viral. Όπως λέει παρά τη δημοφιλία της είναι ζήτημα αν πουληθεί γύρω στις 600 φορές μέσα στον χρόνο και τη στιγμή που άλλες δουλειές του πουλάνε περισσότερα από 7.000 φορές σε ετήσια βάση. Όμως, αυτή η φωτογραφία με τον αποσυντονισμένο σύντροφο που κοιτά κάποια άλλη αναπαράχθηκε όσο καμία άλλη, χάρη στη δύναμη του διαδικτύου. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ