Ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε με το πέος του μέσα στο τρόπαιο

Ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε με το πέος του μέσα στο τρόπαιο Facebook Twitter
1

Σε μπελάδες έχει μπει ένας ποδοσφαιριστής μετά την ιδέα του να βάλει το πέος του μέσα στο τρόπαιο που κέρδισε η ομάδα του, στο πλαίσιο ενός -αν μη τι άλλο- πρωτότυπου πανηγυρισμού. 

Η ομάδα Lillestrøm SK κατάφερε το Σάββατο μια νίκη 3-2 ενάντια στην Sarpsborg 08 και εξασφάλισε για έκτη φορά την πρόκριση στο Νορβηγικό FA Cup- την πρώτη της τα τελευταία δέκα χρόνια. 

Ωστόσο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της ομάδας τη Δευτέρα, ο αμυντικός Aleksander Melgalvis Andreassen φαίνεται πως ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω και πήγε τους εορτασμούς σε άλλο επίπεδο, αφού κατέληξε να κάνει στριπτίζ επί σκηνής, βάζοντας τελικά το πέος του μέσα στο τρόπαιο.

Μετά την αμφιλεγόμενη κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απολογήθηκε μερικώς λέγοντας πως ίσως να παρασύρθηκε λίγο στη διάρκεια της τελετής, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε. 

Η κίνηση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι την θεώρησαν αστεία αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που την χαρακτήρισαν προσβλητική. «Έχω κάνει πολύ δρόμο για να φτάσω να παίξω σε τελικό κυπέλλου. Φυσικά και μπορώ να κατανοήσω πως ο κόσμος το θεώρησε παρατραβηγμένο. Το δέχομαι και ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο δεν μετανιώνω», δήλωσε ο Aleksander στην εφημερίδα Dagbladet.

Δείτε το βίντεο:

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια