Απεργία την Πρωτομαγιά

H Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε με τη φωτογραφία της για το μακελειό στο Μάντσεστερ να εξοργίσει όλο το ίντερνετ

H Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε με τη φωτογραφία της για το μακελειό στο Μάντσεστερ να εξοργίσει όλο το ίντερνετ Facebook Twitter
2

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να σχολιάσει δημοσίως το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ, που άφησε πίσω του 22 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, αλλά το έκανε με τον δικό της τρόπο και το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου. Κι ενώ χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης έχουν κατακλύσει από προχθές τα social media εκφράζοντας βαθιά θλίψη για το μακελειό, η διάσημη σταρ κατάφερε με ένα και μοναδικό tweet να προκαλέσει για ακόμη μια φορά τεράστια οργή. 

Την επίθεση, που έγινε λίγο μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε σχολίασαν και πολλοί celebrities, που εξέφρασαν μέσω Twitter τα συλλυπητήριά τους και έστειλαν την αγάπη τους στις οικογένειες των θυμάτων. Η Κιμ Καρντάσιαν, όμως, σε αντίθεση με τους υπολοίπους, αποφάσισε να τοποθετηθεί για το συμβάν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της να διασκεδάζει παρέα με την Αριάνα Γκράντε. 

«Οι συναυλίες υποτίθεται πως είναι ένα μέρος όπου μπορείς να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Τόσο τρομακτικό να μην νιώθεις πουθενά ασφάλεια σε αυτόν τον κόσμο. Αριάνα Γκράντε σ' αγαπώ», έγραφε η Κιμ στο μήνυμά της, το οποίο στη συνέχεια διέγραψε αλλά οι χρήστες πρόλαβαν να το «αρχειοθετήσουν».

H Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε με τη φωτογραφία της για το μακελειό στο Μάντσεστερ να εξοργίσει όλο το ίντερνετ Facebook Twitter

Πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν το tweet «ναρκισσιστικό» και «παράταιρο». «Η ανάγκη σου να ανεβάσεις φωτογραφία με τον εαυτό σου...αηδιαστική», «Έλεος, γιατί όλα πρέπει να έχουν σχέση με σένα, διάγραψέ το», σχολίαζαν οι περισσότεροι. Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που την υπερασπίστηκαν, υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν ο τρόπος της να δείξει την υποστήριξή της, στην φίλη της, Αριάνα Γκράντε.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις και τα δεκάδες αρνητικά σχόλια, η Κιμ αποφάσισε τελικά να διαγράψει το επίμαχο tweet. Σήμερα στον λογαριασμό της φαίνονται μόνο οι προηγούμενες αναρτήσεις που είχε κάνει το πρωί της Τρίτης, όπου εξέφραζε την θλίψη της για τα θύματα της επίθεσης. «Δεν μπορώ να φανταστώ τον φόβο και την αγωνία που περνούν αυτοί οι γονείς ψάχνοντας τα παιδιά τους. Προσεύχομαι για όλους στο Μάντσεστερ. Είναι πραγματικά άδικο και σου ραγίζει την καρδιά», είναι τα δύο μηνύματα που φαίνονται πλέον.

Παρόλο που διέγραψε το tweet και την φωτογραφία με την Αριάνα Γκράντε, οι χρήστες εξακολουθούν να είναι εξοργισμένοι και να γράφουν επιθετικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις, ποστάροντας ταυτόχρονα και το διαγραμμένο tweet. «Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε πως δημοσίευσες μια ακατάλληλη φωτογραφία και έκανες την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ να έχει σχέση με σένα. Τα σκρινσοτ μένουν για πάντα», της έγραψε μία από τους χρήστες.


Με πληροφορίες από Dailydot

Πολιτισμός
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM