Στο Survivor 2 αλλάζουν όλα - Oι αιτήσεις για συμμετοχή πάνε για ρεκόρ

Στο Survivor 2 αλλάζουν όλα - Oι αιτήσεις για συμμετοχή πάνε για ρεκόρ Facebook Twitter
0

Σε λίγους μήνες ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ξανά τα ρεκόρ τηλεθέασης θέλοντας πάση θυσία να σημειώσουν την ίδια επιτυχία με το φαινόμενο του πρώτου Survivor.

Φυσικά κάτι τέτοιο θέλει εκτός από τρόπο και κόπο και για το λόγο αυτό οι προετοιμασίες και η οργάνωση γίνονται ήδη με γοργούς ρυθμούς.

Οι πληροφορίες λένε πάντως πως δεν αναζητούν τον νέο Ντάνο και πως διαψεύδονται κια οι φήμες για μια συμμετοχή -έκπληξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο δεύτερο Suvvivor.

Στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν το project να θυμίζει σε τίποτα το Survivor 1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  στο Secret των Παραπολιτικών και όσα μεταδίδει το zappit,  τα κάστινγκ και οι συνεντεύξεις έχουν ξεκινήσει.

Οι αιτήσεις έχουν φέτος ξεπεράσει ακόμα και αυτές της Τουρκίας, μιας χώρας που έχει πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα. 

Επιθυμία του Acun είναι οι παίκτες να είναι πιο δυνατοί και στις δύο ομάδες. Αδύναμοι παίκτες αυτή τη φορά δεν θα συμπεριληφθούν στο τελικό καστ. Η δύναμη θα είναι το βασικό κριτήριο που θα εξετάσουν.

Αφού θα επιλέξουν τους κατάλληλους παίκτες που δεν θα μοιάζουν στους προηγούμενους αλλά θα έχουν κάτι ξεχωριστό, θα επιλέξουν τους Διάσημους. Εκτός, λοιπόν, από τα μεγάλα ονόματα που συζητούν, θα γίνει εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί.

Ο τηλεθεατής θα δει διαφορές σε ότι αφορά στη μορφή σκηνοθεσίας. Πρόκειται για ένα νέο Survivor υπό τη μορφή σόου. Γρήγορο μοντάζ, εικόνες «αεροπλανικές», ενώ θα αλλάξει και ο στίβος μάχης αφού τα αγωνίσματα θα είναι τελείως διαφορετικά έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρίσεις με τον περυσινό κύκλο του reality. Επίσης, οι παραλίες θα διαφέρουν, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή των παικτών.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ