Το καλοκαίρι για τους διάσημους συνεχίζεται στην Ελλάδα - Ποιοι είναι εδώ και πού κάνουν διακοπές

Το καλοκαίρι για τους διάσημους συνεχίζεται στην Ελλάδα - Ποιοι είναι εδώ και πού κάνουν διακοπές Facebook Twitter
0

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η Ελλάδα ήταν διεθνής προορισμός για διάσημους που πέρασαν και περνούν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές αφίξεις και γάμους χλιδής στη Μύκονο και συνεχίζεται με το νησί των ανέμων να κρύβει στις πολυτελείς βίλες του πολλούς διάσημους σταρ και προσωπικότητες της μόδας. 

Στη Μύκονο είναι οι δίδυμοι Dsquared εδώ και μέρες οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουν από το νησί κάθε καλοκαίρι.

Love a Beach Blanket #Mykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dan and Dean Caten (@dsquared2) στις

Fly Robin Fly @pietroboselli

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dan and Dean Caten (@dsquared2) στις


Family Sunset

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dan and Dean Caten (@dsquared2) στις

Στη Μύκονο είναι επίσης οι χρυσοί Ολυμπιονίκες της αμερικανικής ομάδας μπάσκετ που μετά το Ρίο γιορτάζουν το μετάλλιο στη Ψαρρού...

Λίγο πιο πέρα, στη Σαντορίνη, είναι το σούπερ μόντελ Emily Ratajkowsk. Το μοντέλο μένει σε κάποια βίλα με συγκλονιστική θέα και ποζάρει συνεχώς για τους followers της στο instagram. Oι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου καθώς η Emily φορά ελάχιστα ρούχα. Πριν λίγες ώρες τα έβγαλε και αυτά και δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει το μπάνιο της γυμνή.

Cave ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Emily Ratajkowski (@emrata) στις

✌?️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Emily Ratajkowski (@emrata) στις


@amoreandsorvete 48 hour sale starts now! Enter code EMRATA at checkout for 15% off plus free worldwide shipping

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Στις Σποράδες, στην Σκόπελο βρίσκεται κρυμμένος σε θαλαμηγό ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα επισκέφτηκε το νησί ινκόγκνιτο και έφαγε και αστακομακαρονάδα από γνωστή ταβέρνα.

 

Όμως ο Πατσίνο δεν έχει  instagram και φωτογραφίες του δεν υπάρχουν αλλά το δημοσίευμα λέει πως "η παραγγελία, που υπογραμμίστηκε από ανθρώπους της θαλαμηγού, ότι προορίζονταν για τον Αλ Πατσίνο, παραδόθηκε επιτόπου, στο πολυτελές σκάφος, παρουσία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αντάλλαξε χειραψία με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας." 

Ωστόσο υπάρχουν σίγουρα οι φωτογραφίες της Κate Moss η οποία είναι στην Ύδρα και κάνει βόλτες στα στενά του νησιού.

Διακοπές στη Ρόδο κάνει σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή ο Ντάνιελ Ράντκλιφ. Όμως και εδώ δεν υπάρχουν φωτογραφίες..

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες ο νεαρός Άγγλος ηθοποιός παραθερίζει με τη φίλη του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην περιοχή των Κολυμπίων. Μάλιστα αναφέρεται από την εφημερίδα πως; οι πελάτες του ξενοδοχείου τον έχουν αναγνωρίσει καθώς κινείται ανάμεσά τους και μάλιστα τα πρωινά συνηθίζει να γυμνάζεται στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

 

Όμως εκτός από Χόλιγουντ, το "greek menu" έχει επίσης Σεΐχηδες, εμίρηδες και πρίγκιπες. Το αθηναϊκό πρακτορείο μεταδίδει πως στο Μαγγανάρι της Ίου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ο Σεΐχης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, ο οποίος προηγουμένως ήταν στη Μύλο.

 

Το καλοκαίρι για τους διάσημους συνεχίζεται στην Ελλάδα - Ποιοι είναι εδώ και πού κάνουν διακοπές Facebook Twitter
Η θαλαμηγός του Σεΐχη του Κατάρ

Το ΑΠΕ λέει πως "σε μικρή απόσταση από την ακτή αγκυροβόλησε το πλωτό παλάτι του, τη θαλαμηγό «Αλ Μιρκάμπ» μήκους133 μέτρων και με μικρότερα σκάφη τέντερ έκανε 'απόβαση' μαζί με την παρέα του στο Μαγγανάρι. Το υπερπολυτελές, πελώριο σκάφος δαμάζει ένας Έλληνας. Ο καπετάν Παναγιώτης Στρατής, με καταγωγή από την Ίο.

Επιπλέον δίνεται και μια γλαφυρή περιγραφή για τις ορέξεις του Σεΐχη και αναφέρει πως τρώει συνέχεια μαγειρευτά φαγητά σε παραδοσιακό ταβερνάκι, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα. Συγκεκριμένα, με το που πάτησε το πόδι του στην παραλία εξέφρασε την επιθυμία να δοκιμάσει κατσικάκι με τοπικά μυρωδικά.

 

Το καλοκαίρι για τους διάσημους συνεχίζεται στην Ελλάδα - Ποιοι είναι εδώ και πού κάνουν διακοπές Facebook Twitter

 

Την Κέρκυρα επέλεξε για τις διακοπές της όμως και η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄. Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, έφτασε με την πολυμελή συνοδεία της και τα δυο της ανήλικα παιδιά στην Κέρκυρα την Τρίτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να μείνει στο νησί μέχρι τις 8 του Σεπτέμβρη.


Η Κέρκυρα, φέρεται πως είναι το αγαπημένο νησί της πανέμορφης πριγκίπισσας, που διαμένει σε πολυτελέστατη απομονωμένη βίλα, στο συγκρότημα του Imperial Hotel στο Κομμένο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ την πριγκίπισσα συνοδεύουν περισσότερα από 70 άτομα, για τα οποία χρειάστηκε να μισθωθούν επιπλέον πενήντα δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχείου.

 

Μεταξύ των συνοδών της είναι ο προσωπικός μάγειρας της, το στενό της υπηρετικό προσωπικό, οι νταντάδες των παιδιών και φυσικά οι σωματοφύλακές της.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ταχύπλοα σκάφη βρίσκονται στο αποκλειστικό λιμανάκι που της παρέχεται από το ξενοδοχείο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της για τις πιθανές ινκόγκνιτο αποδράσεις της.


Το νησί, αναμένεται να επισκεφθούν μέχρι τέλους του μήνα και άλλοι γαλαζοαίματοι, ενώ ως γνωστόν παραμένει ο αγαπημένος προορισμός πριγκίπων και γνωστών εμίρηδων του κόσμου, την ίδια ώρα είναι πόλος έλξης και πολλών διάσημων με τον γνωστό ηθοποιό Μπρους Γουίλις, να βρίσκεται εδώ και ημέρες στο νησί, όχι ως επισκέπτης, αλλά ως ιδιοκτήτης πολυτελούς βίλας που διαθέτει στη Νότια Κέρκυρα.

 

Kαι για φινάλε επιστρέφουμε Μύκονο καθώς εκεί επέστρεψε μετά τον ταραχώδη χωρισμό της με τον ρώσο εκατομμυριούχο η Lindsay Lohan. Για την ώρα είναι φρόνιμη...

 

#sunset

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις


It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ