Η στιγμή που η Gigi Hadid δέχεται επίθεση από άγνωστο και απαντά με ένα γερό χτύπημα

Η στιγμή που η Gigi Hadid δέχεται επίθεση από άγνωστο και απαντά με ένα γερό χτύπημα Facebook Twitter
3

Οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν συγκεντρωθεί σήμερα στο Μιλάνο με σκοπό να απαθανατίσουν μια λαμπερή έξοδο της Gigi Hadid, κατέγραψαν ένα πρωτοφανές και τρομακτικό περιστατικό.

Την ώρα που το διάσημο μοντέλο και η αδελφή της Bella Hadid αποχωρούσαν από την επίδειξη του οίκου Max Mara, ένας άγνωστος άντρας τις πλησίασε από πίσω. Εντελώς ξαφνικά, ο νεαρός αρπάζει την Gigi Hadid και την σηκώνει ψηλά, αφήνοντας τους πάντες άναυδους. Όμως το μοντέλο αντέδρασε άμεσα και με τον αγκώνα της του έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο, Ο άντρας τράπηκε σε φυγή και η Gigi συγκρατήθηκε από έναν άντρα της ασφάλειάς της για να μην τον κυνηγήσει.

Το περιστατικό δημοσιεύθηκε σε πολλά μίντια, αλλά κάποιες ιστοσελίδες προκάλεσαν το θυμό του μοντέλου καθώς αντί να σταθούν στην επίθεση, σχολιάζουν το πώς αντέδρασε και μάλιστα με τίτλο: "Not a model behaviour." 

"Είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Πώς τολμά αυτός ο ηλίθιος να νομίζει πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα άγνωστο." έγραψε το μοντέλο σαν απάντηση σε όσους άφησαν με τα σχόλια τους να εννοηθεί πως χτύπησε έναν θαυμαστή.

Λίγο αργότερα, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή καθαρά και μάλλον δικαιώνει το μοντέλο. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης πως ο άγνωστος που επιχείρησε να πάρει αγκαλιά το μοντέλο ήταν ο φαρσέρ Vitalii Sediuk.

It's Viral
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Καλα του εκανε, κριμα που δεν προλαβε να του σπασει τη μυτη. Ερχεται κ σε αρπαζει ενας αγνωστος απο πισω κ σε σηκωνει κ θα του πεις κ ευχαριστω;