Το μπουστάκι της Britney Spears δεν συνεργάζεται με τίποτα, αλλά θα την σώσουν οι χορευτές της

Το μπουστάκι της Britney Spears δεν συνεργάζεται με τίποτα, αλλά θα την σώσουν οι χορευτές της Facebook Twitter
0

 

H Britney Spears έζησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής εμφάνισής της στο Planet Hollywood Resort and Casino στο Λας Βέγκας ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε καλλιτέχνη: Είναι η στιγμή που ενώ ένας τραγουδιστής δίνει τον καλύτερο εαυτό του και αποθεώνεται, το ρούχο δεν συνεργάζεται και απειλεί να αποκαλύψει αυτά που δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Το δυσλειτουργικό μπουστάκι της τραγουδίστριας ξεκουμπώνεται την ώρα που εκείνη χορεύει, αλλά ένας χορευτής σπεύδει να βοηθήσει και το κουμπώνει - η μάλλον νομίζει πως το κουμπώνει.

Σχεδόν ακούμε το "Ουφ" που θα είπε σε έναν αστραπιαίο εσωτερικό μονόλογο καθώς την βλέπουμε ανακουφισμένη να συνεχίζει. Και τότε η απειλή επιστρέφει. Το κούμπωμα ξανακάνει επανάσταση, η Britney πιάνει το στήθος της για να εμποδίσει τις αποκαλύψεις και κάπως διστακτικά συνεχίζει (να το παίζει ψύχραιμη). Δύο χορευτές σπεύδουν ξανά στο πλευρό της και το παλεύουν...

Θα πάρει όμως χρόνο. Όταν τα φώτα ανοίξουν και πάλι καταλαβαίνουμε όλοι πως η βλάβη δεν διορθώθηκε και ένα πουκάμισο - που καθόλου δεν ταιριάζει - έρχεται αναγκαστικά να δώσει τη λύση.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ