Βανέσα Pomponi: Λένε πως είναι η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο - Aπολαύστε την...

Βανέσα Pomponi: Λένε πως είναι η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο - Aπολαύστε την... Facebook Twitter
3

Η Κόμισσα Vanessa Pomponi, η Λεμεσιανή δισεκατομμυριούχος που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα ταμπλόιντ της Κύπρου έδωσε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στην Avant Garde Press.

Ποια είναι η Κόμισσα Βανέσα; Σε μια παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές με τσάντες Hermes, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως "ίσως υπάρχουν άτομα όπως η κυρία Καρντάσιαν που έχουν επίσης πολλές". Λένε πως ζες μεταξύ Κύπρου και Μόντε Κάρλο όπου διατηρεί μια βίλα πολλών εκατομμυρίων ενώ είναι επίσης γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Η γλαφυρή περιγραφή του Avant Garde Press που μπήκε με την κάμερά του στο σπίτι της και κατέγραψε τα όσα θα δείτε στο βίντεο είναι ενδεικτική: "

"Σ' ένα παλάτι στους αριστοκρατικούς λόφους της Λεμεσού ζει και βασιλεύει μια εκθαμβωτική κόμισσα. Μύθοι λένε πως είναι η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο.

Η βασίλισσα Vanessa είναι παντρεμένη μ' έναν Καίσαρα από τη Ρώμη, τον κόμη Paolo Pomponi που προέρχεται από τους Numa Pompilius, μια από τις παλαιότερες και βασιλικότερες οικογένειες της αιώνιας πόλης.

Όταν μερικά χρόνια πριν ο Γιούρι Γκέλερ συνάντησε την Κύπρια βασίλισσα της το αποκάλυψε, είναι η μετενσάρκωση της Κλεοπάτρας.

Για να βγει η AvantGarde online, επισκεφθήκαμε το υπέρλαμπρο παλάτι με τους φρουρούς, τ΄ αγάλματα και τα χρυσαφένια κιούπια και συναντήσαμε τη βασίλισσα."

 

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ