Η Κιμ Καρντάσιαν λέει πως «προετοιμάστηκε ψυχολογικά» για το ενδεχόμενο να την βιάσουν και να την σκοτώσουν οι ληστές

Η Κιμ Καρντάσιαν λέει πως «προετοιμάστηκε ψυχολογικά» για το ενδεχόμενο να την βιάσουν και να την σκοτώσουν οι ληστές Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και δημοσίως για την τραυματική εμπειρία της στο Παρίσι, όταν έπεσε θύμα ληστείας πέρυσι τον Οκτώβριο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως φοβήθηκε ότι θα την σκοτώσουν ενώ σημείωσε επίσης ότι «προετοίμασε ψυχολογικά»τον εαυτό της και για βιασμό. 

Η διάσημη σταρ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο συμβάν σε μια εξομολόγηση που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians. Σε teaser trailers που είχαν κυκλοφορήσει, η Κιμ φαινόταν να λέει στις αδερφές της, Κλόε και Κόρτνεϊ, πως πίστευε ότι οι ληστές προμελετημένα της επιτέθηκαν όταν απουσίαζαν όλοι αλλά και το πώς ένιωσε όταν κατάλαβε ότι οπλοφορούν. 

Στο επεισόδιο περιλαμβανόταν επίσης και η στιγμή της άφιξης της Κιμ πίσω στις ΗΠΑ, μετά τη ληστεία, όπου είδε ξανά τον σύζυγό της Κάνιε και τα δύο παιδιά της. «Δεν θέλω να κλάψω μπροστά στα παιδιά. Δεν θέλω να τρομάξουν», ακούγεται να λέει ενώ βρίσκεται με τον Κάνιε μέσα στο ασανσέρ, λίγο πριν συναντήσει τα παιδιά της. «Αν πάθαινες κάτι, δεν θα σταματούσα μέχρι να τους δω νεκρούς», λέει ο Κάνιε Γούεστ, αναφερόμενος στους ληστές. 

 

Η Κιμ Καρντάσιαν εξηγεί στη συνέχεια το πώς οι ληστές ακινητοποίησαν τον θυρωρό του σπιτιού που ενοικίαζε στο Παρίσι, κρατώντας τον επίσης αιχμάλωτο, ώστε να κάνει τον «διερμηνέα» ανάμεσα σε εκείνη και τους ληστές, οι οποίοι δεν μιλούσαν αγγλικά. «Θυμάμαι να κοιτάζω τον θυρωρό. Και απλώς τον ρώτησα, "Θα πεθάνουμε; Τι θα μας συμβεί; Έχω μωρά. Σε παρακαλώ να τους το πεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν, αλλά σε παρακαλώ πες τους το. Έχω μωρά στο σπίτι. Σε παρακαλώ, έχω οικογένεια. Αφήστε με να ζήσω», αφηγείται η Κιμ με δάκρυα στα μάτια. 

Όπως εξομολογήθηκε, ήταν σίγουρη πως οι ληστές θα την βίαζαν. «Μετά [ένας από τους ληστές] μου έβαλε ταινία στο στόμα, για να μην φωνάξω και μετά με άρπαξε από τα πόδια. Εγώ δεν φορούσα τίποτα από κάτω [από τη ρόμπα] και αυτός με τράβηξε προς το μέρος του, μπροστά στο κρεβάτι και σκέφτηκα, "Εντάξει, αυτό είναι. Θα με βιάσουν"», λέει η Κιμ. «Και προετοίμασα πλήρως τον εαυτό μου ψυχολογικά, αλλά εκείνος δεν το έκανε τελικά και μου έδεσε και τα πόδια με ταινία», προσθέτει. 

Στη συνέχεια, λέει πως ένας από τους ληστές την σημάδεψε στο κεφάλι με το όπλο και εκείνη θεώρησε πως θα την σκότωναν. «Ήξερα πως αυτή ήταν η στιγμή που θα με πυροβολούσαν στο κεφάλι και απλώς προσευχόμουν η Κόρτνεϊ να έχει μια φυσιολογική ζωή μετά που θα έβλεπε το πτώμα μου στο κρεβάτι. Σκεφτόμουν πως έχω οικογένεια. έχω τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, την μητέρα μου, πως δε θα βγω ζωντανή από εκεί. Ξέρω πως πάνε αυτά», λέει η Κιμ μπροστά στην κάμερα. «Μετά με σήκωσαν και με πήγαν στο μπάνιο και έφυγαν», αναφέρει. 

Οι ληστές, που ήταν μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς, έφυγαν από το διαμέρισμα κλέβοντας το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κιμ -δώρο από τον Κάνιε- και άλλα κοσμήματα, συνολικής αξίας 9.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Μπορούν όλα να αντικατασταθούν. Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία», καταλήγει στην εξομολόγησή της.

  

* Με πληροφορίες από People και Business Insider

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ