Τι συμβαίνει τελικά με Βασάλο και Βαλαβάνη στο SURVIVOR;

Τι συμβαίνει τελικά με Βασάλο και Βαλαβάνη στο SURVIVOR; Facebook Twitter
1

Τους έχουμε δει σε πλάνα από μοναχικές βόλτες στην παραλία, τους έχουμε δει αγκαλιά, οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους είναι αρκετά έντονες το τελευταίο διάστημα και στο χθεσινό επεισόδιο, ένα στιγμιότυπο από το παιχνίδι των ερωτήσεων φαίνεται να τις αναζοπυρώνει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη των Διασήμων μπορεί να είχε «χρεωθεί» νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, ιστορία με τον Ντάνο, όμως τελικά φαίνεται ότι μετά την ένωση των δύο ομάδων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος των Μαχητών είναι εκείνος που έχει έρθει πιο κοντά της. Στα γενέθλια της αθλητικογράφου, ο νεαρός personal trainer της χάρισε το φούτερ του, ενώ έχουν κατά καιρούς μοιραστεί το φαγητό τους μεταξύ τους, πράγμα που ίσως είναι ενδεικτικότερο για την αμοιβαία συμπάθεια που τρέφουν, δεδομένων των συνθηκών του SURVIVOR.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή τη συμπάθεια κι έτσι, στο χθεσινό παιχνίδι των ερωτήσεων, που χαρακτηρίζεται πάντα από πιο ελαφρύ κλίμα, υπέβαλε την εξής ερώτηση στους δύο παίκτες: «Πόσες θερμίδες καίμε με ένα φιλί ανά λεπτό». Ακολούθησε αμηχανία και η Βαλαβάνη απάντησε «10» ενώ ο Βασάλος «5» σχολιάζοντας «Η Ευρυδίκη θα είναι μάλλον πιο θερμή! Εγώ θα είμαι πιο...».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, από την πλευρά του, τους προέτρεψε να δοκιμάσουν να φιληθούν για να απαντήσουν σωστά:

 

Πάντως, πριν από λίγες μέρες, ο πατέρας του 27χρονου Κωνσταντίνου, ερωτηθείς για μια πιθανή σχέση με την 32χρονη Ευρυδίκη είχε σχολιάσει στην εκπομπή Happy Day: «Δεν νομίζω ότι η Ευρυδίκη είναι το στυλ του γιου μου, όχι επειδή είναι πολύ δυναμική, νομίζω ότι ο Κωνσταντίνος και ηλικιακά δεν είναι...»

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ