«Λυπάμαι όποιον είδε τα πόδια του πατέρα μου»: Ο Σακίλ Ο'Νιλ έδειξε τα πόδια του στην κάμερα και το ίντερνετ γέμισε αηδιασμένα tweets

«Λυπάμαι όποιον είδε τα πόδια του πατέρα μου»: Ο Σακίλ Ο'Νιλ έδειξε τα πόδια του στην κάμερα και το ίντερνετ γέμισε αηδιασμένα tweets Facebook Twitter
1
«Λυπάμαι όποιον είδε τα πόδια του πατέρα μου»: Ο Σακίλ Ο'Νιλ έδειξε τα πόδια του στην κάμερα και το ίντερνετ γέμισε αηδιασμένα tweets Facebook Twitter

Μια δυσάρεστη, και για πολλούς αηδιαστική, έκπληξη επιφύλασσε ο Shaquille O'Neal στους θαυμαστές του, όταν αποφάσισε να δείξει ζωντανά στην κάμερα τα πόδια του, βγάζοντας τα παπούτσια και τις κάλτσες που φορούσε. Το στιγμιότυπο, που έχει γίνει viral, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα μπάσκετ Κλίβελαντ Καβαλίερς- Μπόστον Σέλτικς, που έγινε την Πέμπτη. 

Ο εκφωνητής ήταν στη μέση μιας ερώτησης προς τον διάσημο μπασκετμπολίστα, όταν ξαφνικά εκείνος αναφώνησε: «Για δείτε αυτά τα νύχια». Η κάμερα στρέφεται προς τα πόδια του και όλοι μένουν άναυδοι με το θέαμα. 

 

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις των θαυμαστών του και γενικά των χρηστών του Twitter ήταν άμεσες και στην συντριπτική τους πλειοψηφία εξέφραζαν από αηδία μέχρι τρόμο για τα παραμορφωμένα δάχτυλα του Shaquille O'Neal. Μάλιστα έγινε τόσο πολύ θέμα συζήτησης, που το σχολίασε μέχρι και ο γιος του μπασκετμπολίστα. «. Σκεφτείτε το μόνο... βλέπω τα δάχτυλά του εδώ και 17 χρόνια...Έχω σημαδευτεί», έγραψε ο Shareef O'Neal.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας προέβη σε αφαίρεση ενός νυχιού πριν λίγο καιρό, αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα δεν βελτιώθηκε καθόλου. Και το Twitter άρπαξε την ευκαιρία για να προβεί σε ένα ακόμη ανελέητο τρολάρισμα.


Για την ιστορία αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Shaquille O'Neal δείχνει τα πόδια του στα social media, αφού το είχε κάνει και πέρυσι σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, προκαλώντας ανάλογες αντιδράσεις. 

She was like dam you got some pretty feet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) στις

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ