Ο Τζάστιν Μπίμπερ προσπάθησε να γνωρίσει μια κοπέλα στο Instagram και εκείνη τον απέρριψε δημοσίως

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προσπάθησε να γνωρίσει μια κοπέλα στο Instagram και εκείνη τον απέρριψε δημοσίως Facebook Twitter
0

Ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται πως νιώθει μόνος και προσπαθεί να γνωρίσει κοπέλες στο διαδίκτυο, όπως γράφει η Page Six. Ο διάσημος τραγουδιστής προσπάθησε να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας μίας υπαλλήλου ενός γυμναστηρίου, αφότου είδε τη φωτογραφία της, στέλνοντας απευθείας μήνυμα στο Instagram της επιχείρησης. Εκείνη με τη σειρά της, τον απέρριψε μέσω Twitter.

Η έκπληκτη ρεσεψιονίστ έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω Twitter. «Μόλις συνέβη στ' αλήθεια αυτό... Γελάω (lmao) Ο Τζάστιν Μπίμπερ μόλις έστειλε μήνυμα στο γυμναστήριο που δουλεύω και ρώτησε ποια είμαι χαχαχαχα WTF», έγραψε συγκεκριμένα η Τζέσικα Γκόμπερ.

Η κοπέλα δημοσίευσε επίσης το μήνυμα του Μπίμπερ που έγραφε «Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;», ενώ ακολουθούσε ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.

Όπως φάνηκε, η καλλίγραμμη κοπέλα τράβηξε την προσοχή του 23χρονου όταν το γυμναστήριο Fitness on Broughton, στην πόλη Σαβάνα των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα Boomerang στο Instagram, που την έδειχνε να κρατά ένα ενεργειακό ποτό.

Μετά τα παραπάνω μηνύματα, η Τζέσικα τουΐταρε στη συνέχεια μερικές φωτογραφίες στις οποίες είναι αγκαλιά με τον σύντροφό της. «Έχω όλα όσα χρειάζομαι εδώ», έγραψε.

Πάντως, όπως επισημαίνει η Page Six, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπίμπερ προσπαθεί να γνωρίσει μία κοπέλα μέσω Instagram. Τον Δεκέμβριο του 2015 είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία ρωτώντας τους φαν του «Omg ποια είναι αυτή;». Αργότερα, έγινε γνωστό πως επρόκειτο για τη 17χρονη Cindy Kimberly, γεννημένη στην Ολλανδία, η οποία δύο μήνες αργότερα έγινε δεκτή σε πρακτορείο μοντέλων.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ