Ο Κιτ Χάρινγκτον έκανε μια τρομακτική φάρσα στη Ρόουζ Λέσλι και αυτή παραλίγο να τον χωρίσει

Ο Κιτ Χάρινγκτον έκανε μια τρομακτική φάρσα στη Ρόουζ Λέσλι και αυτή παραλίγο να τον χωρίσει Facebook Twitter
1

Ο Κιτ Χάρινγκτον πήγε καλεσμένος στην εκπομπή The Jonathan Ross Show, όπου μίλησε πρώτη φορά για την πρόταση γάμου στην Ρόουζ Λέσλι και την σχέση τους ενώ αποκάλυψε επίσης μια πρωταπριλιάτικη φάρσα που της είχε κάνει κι η οποία πήγε εντελώς λάθος. 

Όταν ο παρουσιαστής ζήτησε στον ηθοποιό να σχολιάσει την είδηση του γάμου και πώς έγινε, εκείνος επιβεβαίωσε την ανακοίνωση στους The Times και στη συνέχεια αφηγήθηκε πώς σχεδίαζε να κάνει την πρόταση και πώς κατέληξε να γίνει τελικά. «Σχεδίαζα να το κάνω, σκόπευα να κρεμάσω λαμπάκια σε μερικά δέντρα και όλα αυτά τα ρομαντικά αλλά ήμασταν την εξοχή και κάτω από αυτόν τον τόσο υπέροχο ουρανό, με τη φωτιά να σιγοκαίει και κόκκινο κρασί και δεν κρατήθηκα. Θα το έκανα την επόμενη μέρα με τα λαμπάκια κι όλα αυτά, αλλά τελικά τη ρώτησα λίγο νωρίτερα!». 

Ο Κιτ Χάρινγκτον ανέφερε επίσης πως έχει ήδη ζητήσει στον George R.R. Martin να προγραμματίσει το Game of Thrones γύρω από το γάμο του με την Ρόουζ Λέσλι, επειδή άλλωστε είναι δικό του «λάθος» που παντρεύονται. «Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω, "Παντρεύομαι και βασικά είναι δικό σου λάθος". Νομίζω πως έχει αγχωθεί τόσο πολύ με την τελευταία σεζόν που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ηρεμίας. Του είπα, "Πρέπει κάπου στην πορεία να βολέψεις ένα γάμο Game of Thrones. Όλο το καστ θα πρέπει να είναι εκεί οπότε τα γυρίσματα θα χρειαστεί να κλείσουν"», σχολίασε ο ηθοποιός. Όσο για το αν ο γάμος θα έχει θέμα GoT, απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να κατάφερνα να την πείσω για κάτι τέτοιο».

 

Το καλύτερο όμως σημείο της συνέντευξής του ήταν όταν αποκάλυψε μια μάλλον κακόγουστη φάρσα που έκανε την Πρωταπριλιά στην Ρόουζ Λέσλι, δίνοντας επίσης και βίντεο από το στιγμιότυπο, που προβλήθηκε στον αέρα. Ο Κιτ παραδέχθηκε πως η πλάκα που προσπάθησε να κάνει στην σύντροφό του εξελίχθηκε πάρα πολύ λάθος, σε σημείο που η ίδια του είπε πως αν ξανακάνει κάτι τέτοιο, θα χωρίσουν.

Αυτό που έκανε ο ηθοποιός και εξόργισε την Ρόουζ, αφού πρώτα την κατατρόμαξε όπως φαίνεται και στο βίντεο, ήταν να τοποθετήσει μέσα στο ψυγείο του σπιτιού τους ένα κομμένο ψεύτικο κεφάλι του ίδιου ως Τζον Σνόου, από τα γυρίσματα της σειράς- ιδέα που δεν βρήκε καθόλου αστεία η ίδια. «Μου είπε πως αν το ξανακάνω, τελειώσαμε, και νομίζω εννοεί και το γάμο μας μέσα. Στο σπίτι μας πάντα κάνουμε φάρσες για την Πρωταπριλιά. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως στο δικό της ποτέ δεν έκαναν φάρσες για την Πρωταπριλιά», σχολίασε αστειευόμενος ο Κιτ Χάρινγκτον.

Δείτε το στιγμιότυπο από την πρωταπριλιάτικη φάρσα:

 
It's Viral
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ