Τι συμβαίνει με το σώμα της Rihanna; - Η τραγουδίστρια εξηγεί πώς είναι ο «σωματότυπος με διακυμάνσεις»

Τι συμβαίνει με το σώμα της Rihanna; - Η τραγουδίστρια εξηγεί πώς είναι ο «σωματότυπος με διακυμάνσεις» Facebook Twitter
0

Η Rihanna αποκάλυψε πως νιώθει πίεση έχοντας «έναν σωματότυπο με διακυμάνσεις» καθώς αυτό σημαίνει ότι «πρέπει πραγματικά να προσέχει καθημερινά» σχετικά με όσα επιλέγει να φορέσει. Και κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιος θα γράψει πόσο πολύ αδυνάτισε ή πόσα κιλά πήρε.

Σε συνέντευξή της στο The Cut, η διάσημη τραγουδίστρια, εξηγεί: «Μια μέρα μπορεί όντως να χωρέσω μέσα σε κάτι που είναι σαν κορμάκι και την επόμενη μέρα -την επόμενη εβδομάδα- να χρειάζομαι κάτι oversized». 

Τι συμβαίνει με το σώμα της Rihanna; - Η τραγουδίστρια εξηγεί πώς είναι ο «σωματότυπος με διακυμάνσεις» Facebook Twitter

Η 29χρονη Rihanna μίλησε επίσης για την μάχη που δίνει να προσαρμόσει όλο αυτό στο καθημερινό της styling «προσέχοντας πραγματικά κάθε μέρα... να δω τι κάνει για το σώμα μου εκείνο το πρωί». 

when u feel he watching

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Εκτός από αυτό, η τραγουδίστρια αναγκάζεται όπως λέει να προσδιορίζει κάθε φορά τι είδους εβδομάδα διανύει. «Έχεις μια skinny εβδομάδα; Έχεις μια εβδομάδα πάχους; Θα δείξουμε μπράτσα αυτήν την εβδομάδα; Θα δείξουμε πόδια; Θα πάμε σε στιλ oversized;», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον εξηγεί πως όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, έτσι και η ίδια πειραματίζεται με τα ρούχα και «παίζει με την σιλουέτα», χρησιμοποιώντας «ένα μικρό κροπ τοπ κάποιες φορές και ένα ψηλόμεσο για να κρύψω εκείνο το σημείο, καταλαβαίνετε». 


today. #FENTYxPUMA ❣️#FENTYBEAUTY

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις


Γενικά, όμως, τονίζει πως «σημαντικό είναι να βεβαιωθείς πως φοράς αυτό το κομμάτι που λειτουργεί καλύτερα για το σώμα σου και που σε κολακεύει». «Νομίζω πως έτσι πρέπει να ακολουθούν όλοι τη μόδα, επειδή είναι κάτι ενετλώς προσωπικό», καταλήγει.

Μερικές από τις διασημότερες εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ