Η Κιμ Καρντάσιαν με φόρμες και γάντια στα χέρια μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους του Λος Άντζελες παρέα με την 4χρονη Νορθ

Η Κιμ Καρντάσιαν με φόρμες και γάντια στα χέρια μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους του Λος Άντζελες παρέα με την 4χρονη Νορθ Facebook Twitter
1

Φορώντας μια γαλάζια φόρμα, γκρι φανελάκι, αθλητικά παπούτσια και πλαστικά γάντια στα χέρια, η Κιμ Καρντάσιαν παρέα με την κόρη της Νορθ και τις αδερφές της Κλόε και Κόρτνεϊ μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα σε αστέγους του Λος Άντζελες.

«Ευχαριστούμε την Κιμ και την Κόρτνεϊ που δώρισαν τρόφιμα και βοήθησαν εθελοντικά την Food Bank», έγραψε στο Twitter η μη κερδοσκοπική οργάνωση, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις τρεις αδερφές επί τω έργω. 


Στο επεισόδιο του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, που προβλήθηκε την Κυριακή, η Κιμ Καρντάσιαν σε μια κουβέντα με τις αδερφές της σχολίασαν πόσο έχουν αυξηθεί οι άστεγοι στο Λος Άντζελες, κάτι που παρατήρησαν όταν πέρασαν κάποια στιγμή με το αυτοκίνητο από το Skid Row, μια περιοχή κοντά στο κέντρο. 

«Ο μπαμπάς συνήθιζε να μας πηγαίνει βόλτα στο Skid Row όταν ήμασταν μικρές για να μας δείξει πως ο υπόλοιπος κόσμος δεν ζει όπως ζούμε εμείς στο Μπέβερλι Χιλς. Κι αυτό ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό μου», είπε η 37χρονη Κιμ με την Κλόε να προσθέτει: «Νομίζω πως ο κόσμος είναι τυφλός και κατά κάποιον τρόπο θέλει κάπως να ζει μέσα στην φούσκα του και να αγνοεί τι συμβαίνει στην πραγματικότητα».

Η Κιμ Καρντάσιαν με φόρμες και γάντια στα χέρια μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους του Λος Άντζελες παρέα με την 4χρονη Νορθ Facebook Twitter
Η Κιμ Καρντάσιαν με φόρμες και γάντια στα χέρια μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους του Λος Άντζελες παρέα με την 4χρονη Νορθ Facebook Twitter

Και κάπου εκεί η Κιμ αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα κάνει κάτι για όλο αυτό. «Βρίσκομαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που δεν θέλω πια να είμαι αφελής. Και θέλω να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να καταφέρω να κάνω κι άλλους να βοηθήσουν... Απλώς ελπίζω να ρίξω λίγο φως σε αυτό το ζήτημα και ευελπιστώ να ενωθεί κι άλλος κόσμος και να βρούμε μια λύση», είπε. «Δεν ξέρω πώς θα φύγει αυτός ο κόσμος από τους δρόμους, αλλά είμαι τόσο πρόθυμη να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Το μόνο που θέλω είναι να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο. Με στενοχωρεί πάρα πολύ που ζουν έτσι τόσοι άνθρωποι και το πρόβλημα χειροτερεύει», κατέληξε η 37χρονη σταρ. 

Στη συνέχεια η Κιμ μαζί με την Κλόε συναντήθηκαν με μέλη της Union Rescue Mission, όπου έμαθαν ότι στην περιοχή ζουν περίπου 47.000 άστεγοι και υπάρχουν μόλις 12.000 καταφύγια με κρεβάτια για να τους φιλοξενούν. «Βλέποντας όλο αυτό είναι σαν όλη η κοινωνία να είναι τόσο ανθυγιεινή, δεν είναι καθόλου ασφαλής. Μου ράγισε την καρδιά να τους βλέπω να ζουν σε τέτοιες συνθήκες. Το ξέρω πως δεν μπορώ να το διορθώσω μόνη μου όλο αυτό, αλλά ελπίζω όσα μαθαίνω να ξυπνήσουν κάτι σε άλλους ανθρώπους», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.


Αποφασίζοντας για αρχή να εστιάσουν τις προσπάθειές τους στις γυναίκες και τα παιδιά, η Κιμ με τις αδερφές της διοργάνωσαν μια εκδήλωση στο Alexandria House, ένα καταφύγιο για γυναίκες και ανύπαντρες μητέρες και συνεργάστηκαν με επιχειρήσεις για να τους παρέχουν διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. 

«Υπάρχουν τόσες συνθήκες που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτήν την κατάσταση πάρα πολλούς ανθρώπους- θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι πως δεν είναι ναρκομανείς όλοι όσοι ζουν στο δρόμο», τόνισε η Κιμ Καρντάσιαν. 

Δείτε το βίντεο:

 
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ