To ελληνικό σέξι ημερολόγιο με «αθλητές της διπλανής πόρτας» επέστρεψε και φέτος είναι ακόμη πιο nsfw

To ελληνικό σέξι ημερολόγιο με «αθλητές της διπλανής πόρτας» επέστρεψε και φέτος είναι ακόμη πιο nsfw Facebook Twitter
4

Ίσως να θυμάστε τους «Greeks Come True», τους αρρενωπούς, όμορφους και σέξι Έλληνες που είχαν ποζάρει πέρυσι για ένα σέξι ημερολόγιό τους με «αθλητές της διπλανής πόρτας στα ξένα πρότυπα». 

Ιδού μια υπενθύμιση...>>>

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/127358

Σε περίπτωση που τους ακούτε πρώτη φορά και την περασμένη χρονιά δεν τους προλάβατε μην ανησυχείτε καθόλου.

Επέστρεψαν δριμύτεροι και λίγο πριν το τέλος της χρονιάς κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους ημερολόγιο για το 2018 και αρκετά backstage βίντεο από την φωτογράφιση. 

Το ημερολόγιο έχει σκοπό να τιμήσει την «ευαίσθητη πλευρά της ελληνικής αντρικής ομορφιάς» και σε αυτό πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο 14 επαγγελματίες και μη αθλητές από όλη τη χώρα. 

Πώς συστήνεται το ημερολόγιο:

«Το Greeks Come True γεννήθηκε, ακριβώς πριν ένα χρόνο, με απώτερο σκοπό να ξανασυστήσει την έννοια του Ελληνικού ανδρικού κάλλους στο παγκόσμιο κοινό, ένα εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τα πλέον μεγαλύτερα και καθιερωμένα έντυπα και blogs συμπεριλαμβανόμενου των OUT, Attitude, New Now Next και Kaltblut Magazine.

Τώρα, οι Έλληνες επιστρέφουν ξανά μέσα από ένα ολοκαίνουργιο έντυπο ημερολόγιο για το 2018 και μια making of ταινία με άκρως αποκαλυπτικά πλάνα και πλούσιο backstage υλικό από τη φωτογράφιση.

Ανάμεσα τους επαγγελματίες αθλητές αλλά και αληθινοί άνδρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλοι έτοιμοι να αφεθούν φέτος μπροστά στον φακό του Βαγγέλη Κύρη, του θρυλικού φωτογράφου, παγκοσμίως γνωστού για το μοναδικό του έργο που συνδυάζει εικόνες και στοιχεία από το παρελθόν με μια σύγχρονη και καινοτόμα αισθητική για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που σαγηνεύει και δίνει περεταίρω τροφή για σκέψη και συζήτηση. Στις σελίδες του φετινού Ημερολογίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την ιδιαίτερη καθημερινότητα τους σε ένα αυθεντικό πύργο του Σαρωνικού που χρονολογείται από το 18ο αιώνα.

Γυμνά σώματα, χωρίς καμία λογοκρισία, μπλέκονται μέσα σε τοπία που πλέον ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή. Με τρόπο περίτεχνο, σχεδόν ποιητικό, ο Κύρης καταφέρνει να αποτυπώσει σε κάθε φωτογραφία το δικό του όραμα για το Ελληνικό ανδρικό κάλλος και μαζί να μας προσφέρει μια πληθώρα συναισθημάτων που σίγουρα θα εκπλήξουν ακόμα και όσους πιστεύουν πως τα είχαν δει όλα τη πρώτη φορά»...

Υλικό από το περσινό ημερολόγιο: 


It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Επιτέλους. Λίγο παραπάνω γυμνό, οπως έξω. Το να φωτογραφηθούν δυο δυο αγγιζόμενοι, όπως πχ κάνουν Γάλλοι (στρέιτ επί το πλείστον) αθλητές....ουτε λόγος. Εδώ είναι Ελλάδα....(Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων...).