Απεργία την Πρωτομαγιά

Νεαρή στρίπερ εκθέτει με βίντεο τον πρωταθλητή του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ;

Νεαρή στρίπερ εκθέτει με βίντεο τον πρωταθλητή του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ; Facebook Twitter
0

Μία μάλλον έξαλλη βραδιά του πρωταθλητή των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατέγραψε σε βίντεο μία νεαρή στρίπερ και όταν ο Δουβλινέζος σταρ του ΜΜΑ βρέθηκε στο κλαμπ "Cirque le Soir" στο Λονδίνο, μαζί με φίλους του. 

Στο βίντεο ο ΜακΓκρέγκορ, φαίνεται να χορεύει, να πίνει, να πετάει λεφτά στη στρίπερ και γενικώς να γλεντάει ραπάροντας και χειρονομώντας με τους φίλους του. Όπως δήλωσε η νεαρή Kamila Kostka, εκείνος και η παρέα του της ζήτησαν να μείνει και να συνεχίσει να χορεύει κοντά τους, ενώ όπως επίσης λέει αυτό είναι μέρος της δουλειάς της. 

Νεαρή στρίπερ εκθέτει με βίντεο τον πρωταθλητή του ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ; Facebook Twitter

"Είναι πολύ εντάξει τύπος. Δεν το παίζει κάποιος, διασκεδάζει, φέρεται σωστά και περνάει καλά. Φυσικά και ήξερα ποιος ήταν όταν τον είδα, έχει ξανάρθει στο κλαμπ και πάντα είναι από εκείνους που ξέρουν να περνούν καλά", δήλωσε (όχι ακριβώς) αφελώς η στρίπερ για τον ΜακΓκρέγκορ, δίνοντας φυσικά το βίντεο στα ΜΜΕ.

Μικρή λεπτομέρεια: ο ΜακΓκρέγκορ πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας, αποκτώντας έναν γιο με την επί χρόνια σύντροφο του Dee Devlin, η οποία μπορεί να γνωρίζει τα νυχτοπερπατήματα του πολυεκατομμυριούχου συντρόφου της, αλλά με αυτό εδώ το βίντεο ίσως έχει πρόβλημα... 

It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ