Σεισμός

Πόσα ζευγάρια παπούτσια μπορεί να δοκιμάσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε 90 δευτερόλεπτα;!

Πόσα ζευγάρια παπούτσια μπορεί να δοκιμάσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε 90 δευτερόλεπτα;! Facebook Twitter
1

Αναμφίβολα, η δημοφιλής ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι από τα κορυφαία fashion icons που ανέδειξε η τηλεοπτική σειρά "Sex and the City". Η αδυναμία της για τα παπούτσια είναι παροιμιώδης, όμως, όταν κλήθηκε να δοκιμάσει όσα περισσότερα μπορεί μέσα σε 90 δευτερόλεπτα έδωσε ρεσιτάλ.

Όχι μόνο ταχύτητας, αλλά και παράδοσης μαθημάτων styling και έξτρα γνώσεων για το από που πήρε το όνομα του κάθε παπούτσι, γιατί ταιριάζει με φούστα και όχι με παντελόνι και όλα εκείνα τα βαρετά πράγματα, τα οποία, όμως η ηθοποιός τα παρουσιάζει με χάρη και σαν να επρόκειτο για το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου. 

It's Viral
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Κάνα σχόλιο για τον καπιταλισμό; Τη στερεοτυπική αντιμετώπιση της γυναίκας;Λύνεται ο φεμινισμός μπρος σ' ένα ζευγάρι γόβες;Αυτά δεν σας τα διαδάξανε στις ανίερες τις κόβες;Της επαναστάσεως υποκείμενα τινι τρόπω πλέον για σπασίματα θα τρέχουνΑφού τα ψηλοτάκουνα μολότωφ δεν αντέχουν;Ωχου καλή μου δυστυχίαΓια όλα φταίει η σκοτεινή πατριαρχία.Εμπρός όλες λοιπόν εμπρός για μπαλαρίνεςΚι ας γίνουν στάχτη και μπουρμπερη της Αιόλου οι βιτρίνες.