Γυναίκα επιτέθηκε με sex toy στον Κάρλες Πουγιόλ, τον παλαίμαχο της Μπαρτσελόνα - ΒΙΝΤΕΟ

Γυναίκα επιτέθηκε με sex toy στον Κάρλες Πουγιόλ, τον παλαίμαχο της Μπαρτσελόνα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
3

Ο Κάρλες Πουγιόλ πριν από λίγες μέρες δέχτηκε μία από τις πιο περίεργες επιθέσεις που θα μπορούσε να ζήσει ποτέ. Μια γυναίκα τον προσέγγισε στο ξενοδοχείο που διέμενε στη Ρωσία και τον χτύπησε στο πρόσωπο με ένα sex toy.

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη Ρωσία πριν λίγες μέρες για να δώσει το «παρών» στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο πιθανότατα θα έζησε την πιο περίεργη εμπειρία της ζωής του.

Aρχικά η κοπέλα τον πλησίασε για να βγάλουν φωτογραφία και του έκανε κοπλιμέντα για τα μαλλιά του, στη συνέχεια κλείστηκε στο ασανσέρ μαζί του και του χτύπησε έναν δονητή στο πρόσωπο λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Θέλω να σε γαμ..., δες πόσο μεγάλο πέος έχω».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Βασικα ναι είναι σεξουαλικη παρενόχληση, δεν είναι συνηθες αγνωστοι να σε χτυπάνε με δονητες σε ανσασερ...σε τσόντες ναι αλλα η τσοντα δεν είναι πραγματικότητα. Ο μονος λόγος που δεν θα την τραβήψει στα δικαστήρια και δεν θα μαθουμε τα στοιχεία της είναι ότι είναι γυναίκα. Δεν λεω ότι είναι κατι "κινητοποιηθητε" αλλα δεν είναι και πλακιτσα. Ειτε σε αντρα είτε σε γυναίκα είναι απαραδεκτη συμπεριφορα και καταδικαστεα.