Ο τιμοκατάλογος για τη συναυλία του Ρέμου στο Nammos των Άλπεων- 400 ευρώ το μενού

Ο τιμοκατάλογος για τη συναυλία του Ρέμου στο Nammos των Άλπεων- 400 ευρώ το μενού Facebook Twitter
Πιες αγάπη μου...τόσα λεφτά το πληρώσαμε
6

Η χλιδή και η υπερβολή του Νammos στη Μύκονο πάει στις γαλλικές Άλπεις για τις γιορτές καθώς οι ίδιοι επιχειρηματίες έχουν ανοίξει ένα σαλέ στο στο χειμερινό θέρετρο Κουρσεβέλ.

Μαζί τους πήραν την ακρίβεια και τα σουξέ του Ρέμου...

Αν θέλετε χιόνι, μπουζουκοτράγουδα και show-off, αυτό το event μοιάζει ιδανικό για να σας μπει το 2018, αλλά θα το πληρώσετε ακριβά.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο σαλέ και φυσικά ο τιμοκατάλογος είναι αντίστοιχος.

Το μενού κοστίζει 400 ευρώ το κεφάλι και δεν υπάρχει τραπέζι ούτε για δείγμα καθώς λέγεται πως είναι sold out από Έλληνες και Λιβανέζους φανς που «σκοτώθηκαν» για ένα τραπέζι- κάλτσα.

Στο σαλέ θα προσφερθούν εκλεκτά εδέσματα ενώ όπως ανέφεραν στο Πρωινό, το μενού περιλαμβάνει: ταρτάρ καβουριού, γαρίδες τεμπούρα και για κυρίως rib eye...( μιλάμε για καμία πρωτοτυπία!!!!)

Το κόστος διαμονής στο θέρετρο είναι 2.200 με 2.500 ευρώ τη βραδιά.

It's Viral
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω πως κάποιος με χρήματα και πιθανόν καλή μόρφωση αρέσκεται στο να ακούει τόσο εύκολα και δεύτερα καψουροσουξέ. Αυτό δείχνει όχι μόνο την ποιότητα όσων έχουν χρήματα, αλλά και το πόσο η μόρφωση της εξειδίκευσης δημιουργεί αυτή την σύγχυση. Ο μορφωμένος μεγαλογιατρός διασκεδάζει με της ίδιας ποιότητας σουξέ που διασκεδάζει ενδεχομένως και ο υδραυλικός του. Αυτό που τους διαχωρίζει είναι πως ο ένας τους ακούει στο ακριβό χειμερινό θέρετρο και ο άλλος στο ραδιόφωνο.
Σιγά το ακριβό μενού. Αυτό έλειπε να μην γίνει sold out. Με μία απλή αναζήτηση στην ιστοσελίδα του Gstaad Palace, το μενού στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοστίζει 1350 ευρώ το άτομο, συν 600 ευρώ για κάθε παιδί κάτω των 10 ετών. Όλα αυτά με συνοδεία του Μεξικάνικου συγκροτήματος Mariachi. Ποιός Ρέμος; Ποιός Ρέμος; Για τους πλούσιους Β' Class θα τραγουδήσει.