H Δήμητρα Παπαδήμα απαντά για το «ο Σεργιανόπουλος αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε»

H Δήμητρα Παπαδήμα απαντά για το «ο Σεργιανόπουλος αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε» Facebook Twitter
1

Οι δηλώσεις της ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση την περασμένη εβδομάδα και άφησαν μάλλον αρνητική εντύπωση.

Τα social media και πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν τόσο στις εκφράσεις της, όσο και στο ύφος της- Δείτε ΕΔΩ

Σήμερα η ηθοποιός αποφάσισε να επανέλθει στο θέμα και με νέα αναφορά της επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά», η Δήμητρα Παπαδήμα είπε:

«Τι να πω; Εξεπλάγην! Γιατί αυτό το είχα πει τότε που έγινε το γεγονός. Και θεωρώ ότι είναι και πολύ περίεργο να μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει φύγει"και με έναν τέτοιο τρόπο. Αυτό το είπα τότε, το ξαναείπα πάλι τώρα σε συνέντευξη. Το είπα περίεργα κι εγώ;... Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να μείνουν.  Μου κάνει εντύπωση που συζητήθηκε αυτό.

Το είπα με πολύ καλή διάθεση, ότι άμα δεν περνάς καλά και θες να "φύγεις", νικάς τη ζωή με τον θάνατό σου. Νομίζω ότι πρέπει να ακούμε τα πράγματα έτσι όπως λέγονται και από κάποιους ανθρώπους που έχουν δείξει και μια πορεία. Το θεωρώ κουτό όλο αυτό που έγινε. Σέβομαι αυτόν τον άνθρωπο, τον αγάπησα και τον πόνεσα», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

 
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο αείμνηστος Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας χρόνια καταθλιπτικός άνθρωπος, από την φύση του ιδιαίτερος, ευαίσθητος και μοναχικός που με κάποιες από τις επιλογές του ρίσκαρε. Ήθελε, όπως πολλοί άνθρωποι, σε διάφορα επίπεδα, να το προκαλεί αυτό. Έμμεσα ή άμεσα αυτοκαταστροφικά. Και δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.Η Δήμητρα Παπαδήμα δεν είπε κάτι λάθος. Μίλησε ειλικρινά και ξεκάθαρα. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.Ειδικά όταν κάποιοι τηλεοπτικοί δημοσιογραφίσκοι, ηθικολόγοι της κακής ώρας, απλώς, ψάχνουν θέματα να καλύψουν τον τηλεοπτικό χρόνο και τίποτα περισσότερο.