Η Μπλέικ Λάιβλι έχασε 28 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και τώρα επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της

Η Μπλέικ Λάιβλι έχασε 28 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και τώρα επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της Facebook Twitter
1

Η Μπλέικ Λάιβλι είναι περήφανη για την σκληρή δουλειά της στο γυμναστήριο και όσα έχει καταφέρει με την εντατική προπόνηση, οπότε αποφάσισε να μοιραστεί το κατόρθωμά της με τους θαυμαστές της θέλοντας να τους εμπνεύσει.

Η 30χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της από το γυμναστήριο, παρέα με τον personal trainer της Don Saladino, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να χάσει σχεδόν 28 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη μέσα σε 14 μήνες. 

Η Μπλέικ Λάιβλι, που έχει δύο κόρες με τον Ράιαν Ρέινολντς, την 3χρονη Τζέιμς και την ενός έτους Ινες, γέννησε την τελευταία τον Σεπτέμβριο του 2016. 

«Όπως φαίνεται δεν μπορείς να χάσεις τα 28 κιλά που πήρες στην εγκυμοσύνη απλώς χαζεύοντας στο Instragram και με το να αναρωτιέσαι γιατί δεν μοιάζεις σαν όλα αυτά τα μοντέλα για μπικίνι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός. 


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπλέικ Λάιβλι ευχαριστεί δημοσίως τον Don Saladino. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο του 2015, που την είχε βοηθήσει να απαλλαχθεί από την κυτταρίτιδα. Ο Saladino βοήθησε επίσης τον Ράιαν Ρέινολντς να αποκτήσει το γυμνασμένο σώμα που είχε στο Deadpool. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ