Το τατουάζ που μετάνιωσε η Κένταλ Τζένερ: Ήμουν μεθυσμένη!

Το τατουάζ που μετάνιωσε η Κένταλ Τζένερ: Ήμουν μεθυσμένη! Facebook Twitter
0

Ένα βράδυ το Σεπτέμβριο του 2016, η Κένταλ Τζένερ μεθυσμένη αποφάσισε να κάνει τατουάζ τη λέξη «meow» στο εσωτερικό του κάτω χείλους της. Κάτι που πλέον, όπως λέει, έχει μετανιώσει. 

Αν και το έκανε σε κρυφό σημείο ώστε να μην μπορεί κανείς να το δει, είχε δημοσιεύσει τότε μια φωτογραφία στο Instagram λίγο μετά που έκανε το τατουάζ:

meow @kendalljenner #jonboytattoo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) στις

Σε συνέντευξή της πρόσφατα στην Έλεν Ντε Τζενέρις παραδέχθηκε πως δεν ήταν και από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρε ποτέ, εξηγώντας πως ήταν μεθυσμένη όταν το έκανε. «Ήμουν μεθυσμένη! Ήμουν μεθυσμένη! Δεν σκεφτόμουν καθαρά», είπε το διάσημο μοντέλο. 

Όσο για το λόγο που επέλεξε τη λέξη «meow», εξηγεί: «Ήταν κυριολεκτικά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, δεν ξέρω γιατί. Σαν τις μεθυσμένες σκέψεις μου». 

Βέβαια, λέει πως δεν την πόνεσε καθόλου, καθώς το σημείο δεν έχει κόκαλα. «Έχω τατουάζ στα δάχτυλα, που δεν τα βλέπει καν αλλά πόνεσαν, ειδικά αυτό εδώ. Είναι κάτι σαν μικρή λευκή καρδιά. Το πρώτο μου [τατουάζ] ήταν μια λευκή τελεία επειδή απλώς ήθελα να δω πώς θα νιώσω. Όλοι οι φίλοι μου έχουν! Ήθελα απλώς να μάθω πώς είναι. Βασικά δεν φαίνεται αλλά αυτός είναι κιόλας ο σκοπός», είπε η 22χρονη Κένταλ. 

Δείτε το βίντεο:

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ