Η Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει ασύστολα τον φιλόσοφο Κάνιε Γουέστ και το Twitter το γλεντάει

Η Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει ασύστολα τον φιλόσοφο Κάνιε Γουέστ και το Twitter το γλεντάει Facebook Twitter
0

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Κάνιε Γουεστ επέστρεψε τον Απρίλιο στο twitter, μετά από παρατεταμένη αποχή.

Όμως σε αντίθεση με το παρελθόν, οι αναρτήσεις του πλέον θυμίζουν γνωμικά σοφών και διαφημίσεις αθλητικών ρούχων ή αλκοολούχων ποτών.

«Ό,τι κάνουμε στη ζωή, το κάνουμε είτε από αγάπη είτε από φόβο». γράφει σε ένα από αυτά.

«Ο περισπασμός μας είναι ο εχθρός της όρασης», λέει στους 6,97 εκατομμύρια ακολούθους του σε άλλο ποστ.

Όμως ήταν μία άλλη ανάρτηση που προκάλεσε το ανελέητο τρολάρισμα από τη σύντροφό του Κιμ Καρντάσιαν και την φίλη της Κριστίν Τέιγκεν.

«Κάποιες φορές πρέπει να τα ξεφορτωθείς όλα», έγραψε πριν από 17 ώρες ο Κάνιε Γουεστ, συγκεντρώνοντας 165.000 likes και 74.000 shares.

«Για περίμενε... ΟΛΑ;!;!;!» ήταν το σχόλιο της Κιμ κάτω από το ποστ του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει ασύστολα τον φιλόσοφο Κάνιε Γουέστ και το Twitter το γλεντάει Facebook Twitter

«Έχω ένα φουσκωτό στρωματάκι και δεν βλέπω την ώρα να το βγάλω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει», σχολίασε αμέσως από κάτω το 32χρονο μοντέλο, Κριστίν Τέιγκεν.

«Ίσως χρειαστώ κάτι μεγαλύτερο και για τα παιδιά. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτό το «όλα». Χρειάζομαι περισσότερη σαφήνεια. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή φίλη. Ίσως ο Τζον μπορεί να του τηλεφωνήσει και να μάθει; Αλλά ίσως εννοεί (να παρατήσει) ακόμα και τους φίλους του. Έχω μπλεχτεί», απάντησε αμέσως, χαριτολογώντας η Κιμ. 

Η Κιμ Καρντάσιαν τρολάρει ασύστολα τον φιλόσοφο Κάνιε Γουέστ και το Twitter το γλεντάει Facebook Twitter

«Έχεις δίκιο. Την βάψαμε. Έχω το φουσκωτό σπιτάκι από το Σάββατο. Είναι κρεβάτι και σπίτι σε ένα», απαντά στην φίλη της το μοντέλο. 

Μετά την έκταση που πήρε η πλάκα στο twitter, η Καρντάσιαν έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ρήξη με τον σύντροφό της.

«Για οποιονδήποτε δεν έχει καθόλου χιούμορ στην ψυχή τους, τα tweets μου είναι αστείο και θα πεθάνω από το γέλιο αν δω σε μπλογκς και μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τα εννοώ. Μην το επιχειρήσετε καν».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ