Αρκετοί είναι αυτοί που στέκονται δύο και τρία λεπτά μπροστά στις οθόνες των μηχανημάτων στο μετρό, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να αγοράσουν εισιτήριο. Φωτο: Eurokinissi
Αθήνα

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στα ΜΜΜ, τα μηχανάκια στους πεζόδρομους και τα σκουπίδια στο mall της Νερατζιώτισσας

Όλα όσα μας ενοχλούν και πρέπει να αλλάξουν στην Αθήνα.

1

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στα ΜΜΜ.

Μη εξοικειωμένοι φαίνεται πως είναι ακόμα πολλοί Αθηναίοι με τα νέα συστήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων του ΟΑΣΑ. Αρκετοί είναι αυτοί που στέκονται δύο και τρία λεπτά μπροστά στις οθόνες των μηχανημάτων στο μετρό, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να αγοράσουν εισιτήριο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.


2

Μηχανάκια στους πεζόδρομους.

Φωτο: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης

 

Συνεχείς είναι οι παραβιάσεις από μηχανάκια και άλλα τροχοφόρα στους πεζόδρομους του ιστορικού τριγώνου, όπου δεν τηρούνται ούτε οι βασικοί κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Παρά τη σήμανση, καθημερινά μαρσάρουν μηχανές και οι οδηγοί τους μάλιστα βρίζουν τους περαστικούς που τολμούν να περπατούν αμέριμνοι στον υποτιθέμενο πεζόδρομο. Η αστυνόμευση για τέτοια περιστατικά; Ανύπαρκτη.


3

Σκουπίδια στο mall της Νερατζιώτισσας.

O περιβάλλων χώρος του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην Ελλάδα πνίγεται στο σκουπίδι χειμώνα-καλοκαίρι. Απαράδεκτο το θέαμα και δυνάμει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

 

Info

Στείλτε μας τις δικές σας ιστορίες στο [email protected]

 

Αθήνα
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια