Πινελιές ανανέωσης για το δημοφιλές Nissan Micra
Αυτοκίνητο

Πινελιές ανανέωσης για το δημοφιλές Nissan Micra

Το ιαπωνικό μοντέλο συνεχίζει να «καίει» καρδιές με τη νεανική του εμφάνιση, διανθισμένη με την απαραίτητη «ουσία».

Η πέμπτη γενιά του Nissan Micra, μετά από δύο χρόνια εξαιρετικής εμπορικής πορείας, ενισχύεται με δύο νέους κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1.0 λίτρου, απόδοσης 100 και 117 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο Xtronic, καθώς και με το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment NissanConnect με Apple CarPlay και Android Auto.

 

 

Κλειδί της επιτυχίας του νέου Micra αποτελεί η σπορτίφ και δυναμική εξωτερική σχεδίασή του, καθώς και η σύγχρονη και ποιοτική αίσθηση που αποπνέει το εσωτερικό του, χωρίς να λείπει και η πρακτικότητα (χώρος αποσκευών 300 λίτρων).


Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, την καρδιά του, το νέο Micra διατίθεται πλέον σε τρεις εκδόσεις βενζίνης και μία diesel.

 

 

Στην πρώτη περίπτωση συναντάμε τον ατμοσφαιρικό του 1.0 λίτρου με απόδοση 71 ίππων, o οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, και οι τιμές του ξεκινούν από τα 12.690 ευρώ στην έκδοση Εnergy.

 

Στη συνέχεια τοποθετείται ο νέος 1.000άρης IG-T κινητήρας με απόδοση 100 ίππων και τιμή από 14.290 ευρώ στην έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο, καθώς και από 15.350 ευρώ με το αυτόματο CVT στην έκδοση Energy.

 


Στην κορυφή των βενζινοκίνητων επιλογών έχουμε τον νέο 1.000άρη DIG-T κινητήρα των 117 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ κοστίζει από 15.890 ευρώ στην έκδοση Acenta.

 

Το εν λόγω μοτέρ προσφέρει, σύμφωνα με τη Nissan, ακόμα καλύτερες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα).

 

Τέλος, το Micra συνεχίζει να διατίθεται με diesel κινητήρα (1.5 dCi) απόδοσης 90 ίππων και τιμές από 15.190 ευρώ στην έκδοση Energy.

 

 

 

Αυτοκίνητο