Το MINI γιόρτασε φέτος τα 60ά του γενέθλια.
Αυτοκίνητο

Το MINI γιορτάζει 60 χρόνια ζωής με τον δικό του τρόπο

Ένα «ταξίδι» στον χρόνο με μουσική και κινηματογραφικές σκηνές από έξι δεκαετίες, με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το γνωστό και μη εξαιρετέο MINI αποτελεί ένα μοντέλο πραγματικό «θρύλο», το οποίο εμφανίστηκε στο διεθνές στερέωμα το 1959 και φέτος γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια. Η ελληνική αντιπροσωπεία της MINI φρόντισε για το κατάλληλο εορταστικό περιβάλλον, με καλοκαιρινή διάθεση σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σκηνικό, το οποίο θύμιζε θερινό κινηματογράφο.


Εκεί έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από τον χώρο του αυτοκινήτου, της μόδας, καθώς και από τα Mini Clubs κλασικών αυτοκινήτων, «ταξιδεύοντας» στον χρόνο με μουσική και κινηματογραφικές σκηνές από τις δεκαετίες των '60s, '70s, '80s μέχρι και σήμερα. Beatles, Rolling Stones, Madonna, Peter Sellers και πολλές ακόμη σημαντικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους «στίγμα» στο διεθνές μουσικό στερέωμα, δημιούργησαν μία άκρως ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

 

Η ελληνική αντιπροσωπεία της MINI φρόντισε για το κατάλληλο εορταστικό περιβάλλον, με καλοκαιρινή διάθεση σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σκηνικό, το οποίο θύμιζε θερινό κινηματογράφο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή το λιλιπούτειο αυτοκίνητο γνώρισε στιγμές δόξας και τεράστια απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στην εξαιρετικά πρακτική σχεδίασή του από τον σερ Άλεκ Ισσιγόνη, ο οποίος κατάφερε να τη συνδυάσει με μια άκρως ελκυστική εικόνα.


Το τελικό αποτέλεσμα ήταν προορισμένο να πετύχει και παρά τις πολύ συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις, το MINI διακρίθηκε για την κορυφαία εξοικονόμηση χώρου και την ακαταμάχητη εμφάνισή του. Χρονιά-ορόσημο αποτελεί το 1996, οπότε παρουσιάστηκε η τελευταία επανέκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου, ενώ από το 2001 τα ηνία της εταιρείας αναλαμβάνει η BMW και το νέο MINI παίρνει σάρκα και οστά.

 

O Διευθυντής Επικοινωνίας της BMW Hellas, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής, με τον δημοσιογράφο της LiFO, Δημήτρη Γράτσο.


Η πιο πρόσφατη γενιά του νέου MINI διατηρεί τον διαχρονικό χαρακτήρα του μοντέλου του Ισσιγόνη. Δεν λείπουν, όμως, και οι σύγχρονες πινελιές πρακτικότητας, καθώς το MINI πλέον δεν είναι και τόσο... μίνι, ενώ εμφανίζεται ακόμα πιο νεανικό στην σχεδίαση του, διατηρώντας τα κεκτημένα του ως ενός από τα πιο trendy αυτοκίνητα της αγοράς. Χρόνια πολλά MINI!

 

 

Αυτοκίνητο
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια