Αυτοκίνητο

Μία διαφορετική έκθεση αυτοκινήτου εγκαινιάστηκε στην Ιαπωνία από τη Nissan

Το Heritage Zone θα φιλοξενεί συλλεκτικά μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε παρελθόν και μέλλον.

Η Nissan εγκαινίασε πρόσφατα έναν νέο εκθεσιακό χώρο στην Ιαπωνία, στον οποίο θα παρουσιάζει επιλεγμένα μοντέλα από την τεράστια συλλογή των κλασικών μοντέλων της.


Έτσι λοιπόν με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης, 19 ιστορικά μοντέλα θα βρίσκονται εκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Με τη συγκεκριμένη έκθεση -εν ονόματι Heritage Zone- η Nissan επιχειρεί να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την πλούσια ιστορία της, καθώς και τα μελλοντικά της σχέδια.

 

Παράλληλα, τα εγκαίνια της έκθεσης συμπίπτουν με τη 10η επέτειο μετακίνησης της έδρας της Nissan από το Τόκιο στη Yokohama, ενώ έκτοτε πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν εκεί σε σχετική γκαλερί για να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας, καθώς και το όραμά της για το μέλλον της κινητικότητας.

 

H Heritage Zone θα αποτελέσει έναν χώρο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μια πλούσια θεματολογία.


Αξιοποιώντας τη δημοτικότητα της εν λόγω γκαλερί, η νέα Heritage Zone θα αποτελέσει έναν χώρο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν την κληρονομιά της Nissan μέσα από μια πλούσια θεματολογία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτοκίνητο
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια