Η Μαρία Σάκκαρη θα οδηγεί Porsche στο δρόμο για την κορυφή
Αυτοκίνητο

Η Μαρία Σάκκαρη θα οδηγεί Porsche στο δρόμο για την κορυφή

Ιδιαίτερα σημαντική η εν λόγω συνεργασία τόσο για την Porsche, όσο και για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Δείξε μου την πρέσβειρα σου να σου πω τι μάρκα είσαι, θα μπορούσε να είναι η παράφραση της γνωστής λαϊκής ρήσης περί φίλων, με την ελληνική αντιπροσωπεία της Porsche να βρίσκει την ιδανική brand ambassador στο πρόσωπο της Μαρίας Σάκκαρη.


Η 24χρονη Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται στη λίστα με τις 30 κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ενώ την ίδια στιγμή ενσαρκώνει όλες τις αξίες που διέπουν την γερμανική φίρμα.


Ποιες είναι αυτές οι αξίες; Η προσήλωση στους στόχους με σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης, που αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά, αποτελούν χαρακτηριστικά για μία απόλυτα συμβατή πρέσβειρα της Porsche.

 

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη λίστα με τις 30 κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.


Από την πλευρά της η Μαρία Σάκκαρη τόνισε ότι αποτελεί προνόμιο η συνεργασία της με την Porsche Hellas, καθώς τα μοντέλα της αποτελούσαν πάντα «dream cars» για εκείνη και είναι ευτυχής που θα συνδέσει το όνομα της με την γερμανική εταιρεία.


Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ελληνικής αντιπροσωπείας, οι οποίοι έκαναν πραγματικότητα την συγκεκριμένη συνεργασία.


Τέλος, να σημειωθεί ότι η Porsche Hellas και η Μαρία Σάκκαρη, προγραμματίζουν από κοινού για το άμεσο μέλλον μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες, ενώ κοινώς στόχος όπως πάντα παραμένει η κατάκτηση της κορυφής.

 

 

 

 

Αυτοκίνητο
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια