Το νέο MINI Clubman ανοίγει τις πόρτες του στο μέλλον
Αυτοκίνητο

Το νέο MINI Clubman ανοίγει τις πόρτες του στο μέλλον

Διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι εμπνέονται από το μοντέλο της MINI, δημιουργώντας μια διαφορετική έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το νέο ΜΙΝΙ Clubman άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό και το υποδέχθηκε ως ένας σύγχρονος οικοδεσπότης στο πρώτο Photo Exhibition, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο.


Προσκεκλημένοι από τον χώρο της τέχνης, της μόδας, της μουσικής και της ενημέρωσης, βρέθηκαν στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για μία λαμπερή βραδιά εμπνευσμένη από ξεχωριστές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

 

Η ΜΙΝΙ ζήτησε από 6 διακεκριμένους Έλληνες φωτογράφους να εμπνευστούν από το βασικό μήνυμα του νέου Clubman, «Open More Doors».


Οι άνθρωποι της MINI καλωσόρισαν όλους τους προσκεκλημένους και τους προ(σ)κάλεσαν να ανακαλύψουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του νέου MINI Clubman, ο οποίος ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, που επιδιώκει να δημιουργεί και να εξελίσσεται καθημερινά.


Το νέο μοντέλο της MINI δίνει έμφαση στην αξία της πρώτης εντύπωσης, ενώ κάθε χαρακτηριστικό του αποτελεί την πεμπτουσία της άριστης σχεδίασης και της πρακτικότητας. Διαθέτει ώριμη και προσεγμένη εμφάνιση, με ακαταμάχητο στυλ και φυσικά 6 πόρτες για να προσφέρουν έμπνευση σε κάθε περίπτωση.

 


Για το λόγο αυτό, η ΜΙΝΙ ζήτησε από 6 διακεκριμένους Έλληνες φωτογράφους να αποτυπώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες τους και να εμπνευστούν από το βασικό μήνυμα του νέου MINI Clubman, «Open More Doors».


Έτσι, δημιουργήθηκαν 6 ξεχωριστές ιστορίες που παρουσίασαν όλες τις ανατρεπτικές πτυχές ενός πραγματικού «fashion icon» από τους φωτογράφους - δημιουργούς, Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη, Νικόλα Μάστορα, Κώστα Σπαθή, Ηλία Ντζόιδο, Παναγιώτη Κουτρουμπή και Άρη Κατσιγιάννη.


Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας παρουσιάστηκε μέσω μιας εντυπωσιακής φωτογραφικής συλλογής, ενώ οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους οπτική και να μοιραστούν με το κοινό την έμπνευσή τους, με φόντο το νέο MINI Clubman.

 

Διακεκριμένοι Έλληνες φωτογράφοι εμπνεύστηκαν από το βασικό μήνυμα του νέου MINI Clubman, «Open More Doors».

 

 

 

 

Αυτοκίνητο
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια