Το νέο Nissan Juke εφοδιάζεται με το ηχοσύστημα Bose Personal Plus, το οποίο προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης 360ο.
Αυτοκίνητο

Το νέο Nissan Juke διαθέτει τη δική του playlist τραγουδιών

Η ιαπωνική φίρμα ανεβάζει τη διάθεση των οδηγών του νέου Juke, εν όψει των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων.

Η πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών του νέου Juke, με έδρα το Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο, έχει επιμεληθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών, με βάση όσα τραγούδια άκουγε το τελευταίο διάστημα, ενώ εργάζονταν από το σπίτι.


Πρόκειται για μια επιλεγμένη συλλογή μελωδιών, η οποία βρίσκει πρόσφορο έδαφος στα ενδότερα του νέου Juke, χάρη στο εξαιρετικό του ηχοσύστημα, Bose Personal Plus, το οποίο διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα κομβικά τοποθετημένο για να γεμίσει την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα ήχων.

 

Το ηχοσύστημα Bose Personal Plus διαθέτει οκτώ ηχεία, με 2 εξ αυτών να βρίσκονται ενσωματωμένα στα μπροστινά προσκέφαλα για ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης.


Αυτό που ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus είναι τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στα μπροστινά προσκέφαλα, γεγονός που μεταφράζεται σε μια προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία. Τα συγκεκριμένα ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου, προκειμένου να προσφέρουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360ο.

 

Η λειτουργία Bose PersonalSpace Control αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του συστήματος που βασίζεται στο προσκέφαλο.


«Αντηχώντας» τις τρεις διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης του νέου Juke, η μοναδική λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών αναμένεται να «προκαλέσει» τον οδηγό και τους επιβάτες να τραγουδήσουν αρκετά από τα τραγούδια της, ενώ βρίσκονται στον δρόμο:


- Αντικατοπτρίζοντας το ασπρόμαυρο εσωτερικό της Urbanizer, η λίστα αναπαραγωγής διαθέτει τα πιο πρόσφατα και πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια που είναι διαθέσιμα για streaming αυτό το διάστημα.


- Ως φόρο τιμής στο μαύρο θεματικό εσωτερικό της Midnight, η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες και κομψές μελωδίες, προσφέροντας μια εξαίσια συλλογή κλασικών chill-out κομματιών, ιδανικών για τους νυχτερινούς οδηγούς.


- Τέλος από την playlist δεν θα μπορούσαν να λείψουν μουσικά κομμάτια, αφιερωμένα στον έντονο συνδυασμό πορτοκαλί με μαύρο στο εσωτερικό του Juke, με τα καλύτερα χορευτικά ακούσματα από όλη την Ευρώπη.

 

Το νέο Juke είναι το πιο συνδεδεμένο Nissan που έχει υπάρξει ποτέ, χάρη στο τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect.


Ως το πιο συνδεδεμένο Nissan που έχει υπάρξει ποτέ, το νέο Juke διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, προσφέροντας τις λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto. Αυτή η έξυπνη ενσωμάτωση του smartphone καθιστά την πρόσβαση στο Spotify, καθώς και σε άλλες εφαρμογές μουσικής, πραγματικά σε απλή διαδικασία.


Παράλληλα, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία ακρόασης, μέσω της κεντρικής οθόνης. Η λειτουργία Bose PersonalSpace Control αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του συστήματος που βασίζεται στο προσκέφαλο, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ακουστικές επιλογές, για κρυστάλλινο, πεντακάθαρο ήχο.


Η λίστα αναπαραγωγής Nissan In-Car Classics είναι πλέον διαθέσιμη για streaming και download στο Spotify, στη σελίδα της Nissan Europe, ή κατευθείαν εδώ.

Αυτοκίνητο
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια