LiFO Choice

Ονειρεύεστε τον ιδανικό εξοπλισμό για την κουζίνα σας;

Η Miele σας δίνει την ευκαιρία να τον αποκτήσετε στην πιο προνομιακή τιμή!

ADVERTORIAL


Τελικά η μαγειρική μπορεί να γίνει ξανά απόλαυση όταν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως τις σωστές ηλεκτρικές συσκευές.

 

Η σχέση μου με τη μαγειρική είναι όπως η σχέση με μια καλή μου φίλη. Στην αρχή υπήρχε ο ενθουσιασμός της καινούργιας γνωριμίας, μετά περάσαμε στους πειραματισμούς βάζοντας ποικιλία για να μη βαριόμαστε και έπειτα ήρθε η συνήθεια. Αυτή η λέξη που κάνει το μαγείρεμα μια διαδικασία – υποχρέωση και οδηγεί τη σχέση σε καθημερινή επαφή από την οποία όμως λείπει το στοιχείο της χαράς και της διασκέδασης...

 

Πάντα πίστευα ότι η μαγειρική όταν πάψει να γίνεται από χόμπι και παίρνει τη μορφή της υποχρέωσης απέναντι στην οικογένειά σου χάνει μια για πάντα τη δημιουργική της πλευρά και συνοψίζεται στη φράση "τι να φτιάξω για να φάμε αύριο;"

 

Κι όμως, τελικά η μαγειρική μπορεί να γίνει ξανά απόλαυση όταν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως τις σωστές ηλεκτρικές συσκευές... Κι όταν μιλάμε για ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας το όνομα που σε κάνει να χαμογελάς στη σκέψη ότι θα κλειστείς στην κουζίνα για να μαγειρέψεις, είναι αυτό της Miele.

 

Οι συσκευές της Miele φέρνουν το μέλλον της τεχνολογίας στην κουζίνα του σπιτιού σου, σχεδιασμένες έτσι ώστε να κάνουν εύκολη τη ζωή όχι μόνο εκείνου που μαγειρεύει αλλά και των υπολοίπων μελών της οικογένειας. Με εστίες που επιτρέπουν την ταυτόχρονη προετοιμασία σε τέσσερις ζώνες μαγειρέματος και οι οποίες εξασφαλίζουν την αυτόματη προθέρμανση ώστε να μην καίγεται το φαγητό (σε εκείνο το πρώτο βράσιμο που πάντα το ξεχνάω...).

 

 

Με φούρνους που προσφέρουν ευελιξία και άνεση αφού οι διαστάσεις τους αλλάζουν τα δεδομένα στο καθημερινό μαγείρεμα αλλά και στην προετοιμασία γευμάτων σε ειδικές περιστάσεις, αφού η χωρητικότητα φτάνει τα 76l (κι εκείνο το μεγάλο ταψί δώρο της μαμάς που δεν έμπαινε πουθενά, τώρα βρήκε τη θέση του...). Και τέλος με απορροφητήρες που φιλτράρουν αποδοτικά και αθόρυβα για να μπορείτε να μαγειρεύετε την ώρα του ντέρμπι χωρίς να αποσπάται η προσοχή κανενός...

 

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά τώρα η Miele σας τα κάνει και προσιτά αφού προσφέρει σετ αποτελούμενο από εστίες, φούρνο και απορροφητήρα με μόλις 1500€. Μια ολοκληρωμένη λύση για την κουζίνα που θα μας κάνει να αγαπήσουμε και πάλι το καθημερινό μαγείρεμα και να ξανανιώσουμε τη χαρά της δημιουργίας σε κάθε γεύμα. Η ευκολία και η εργονομία αποτελούν εδώ και χρόνια το χαρακτηριστικό της Miele, η οποία εξάλλου, είναι από τις πρωτοπόρους εταιρίες στην κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών που πραγματικά μας λύνουν τα χέρια και απαντούν στις καθημερινές ανάγκες μας. Όσο για το design, αυτό είναι ένα ακόμα δυνατό σημείο που σε κάνει να γίνεις πιστός οπαδός της εταιρίας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός των συσκευών σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης κάνουν τις ηλεκτρικές συσκευές της Miele μοναδικές.

 

Αποκτήστε το ολοκληρωμένο σετ που ονειρεύεστε για την κουζίνα σας σε τιμή που δεν φανταζόσαστε ούτε στα όνειρά σας! Μπείτε σήμερα στο miele.gr ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα για να ενημερωθείτε και αλλάξτε τη σχέση σας με το καθημερινό μαγείρεμα.

 

*Η προσφορά ισχύει για σετ αποτελούμενο από φούρνο Η 2265 Β Active και εστία KM 5600, µε απορροφητήρα DA 396-7 ή DA 399-7 ή DA 3466 ή DA 3496. https://www.miele.gr/domestic/set1500-3538.htm

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια