LiFO Choice

Το street style έχει τα χρώματα του ενεργού τρίτιου

Η φιλοσοφία του ανεξάρτητου στιλ βρίσκεται εκεί που σε οδηγεί το New Balance 247v2 Tritium

ADVERTORIAL

 

Τα 247v2 Tritium της New Balance παραμένει ασυμβίβαστο με τον χρόνο αλλά και τον τρόπο ζωής που επιβάλει η μαζική σκέψη.

 

Καθημερινά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν διαπραγματευόμαστε ώστε να κυλήσει η μέρα μας ομαλά. Ο πρωινός καφές, το WiFi αλλά και τα sneaker που θα φορέσουμε είναι κάποια από αυτά. Γιατί κάθε μέρα έχει τις δικές της απαιτήσεις και η διάθεση σου μπορεί να αλλάζει, όμως οι απαιτήσεις σου για άνεση και στιλ παραμένουν σταθερές.


Το μοντέλο 247 της New Balance είναι εκείνο το παπούτσι που για 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα πορεύεται μαζί σου, όπου κι αν πας, προσφέροντας την άνεση της τεχνολογίας Rev- lite της New Balance αλλά και την fashion κουλτούρα του street style. Από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή βόλτα και από το athleisure μέχρι το casual το 247v2 συνοδεύει την πορεία σου μέσα στις ατελείωτες ώρες της καθημερινότητας όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν χρειάζεται να κάνεις.

Η διάθεση του κλασικού μοντέλου της New Balance παραμένει ανεβασμένη και αυτή τη φορά εμπνέεται από το ραδιενεργό τρίτιο παρουσιάζοντας τρεις μοναδικούς χρωματισμούς για άνδρες και γυναίκες που κινούνται ως ανεξάρτητα fashion icons. Εξάλλου, τα χρώματα του 247v2 Tritium τα συναντάς σε κάθε αστικό περιβάλλον, γιατί αυτό το μοντέλο σχεδιάστηκε για την απαιτητική ζωή στην πόλη. Ένα μοντέλο για όσους βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, 24/7 και δεν φοβούνται να κάνουν τη δική τους πρόταση στο street style παραμένοντας πιστοί στις αξίες που οι ίδιοι πρεσβεύουν.

 


Το 247v2 Tritium της New Balance παραμένει ασυμβίβαστο με τον χρόνο αλλά και τον τρόπο ζωής που επιβάλει η μαζική σκέψη. Γι’ αυτό εμπνέεται, από τη μόδα, τα χρώματα και το προφίλ ενός σύγχρονου lifestyle που ξεπηδά ανεξάρτητο σε κάθε γωνιά της πόλης και συμβολίζει την εξέλιξη και την σημασία της αλλαγής.

Η εξέλιξη αυτή είναι εμφανής και στην κατασκευή του Tritium, όπου ξεχωρίζει το πυκνό ύφασμα (Engineered Mesh) το οποίο καλύπτει πλήρως όλο το επάνω μέρος δημιουργώντας την εξατομικευμένη εφαρμογή του Bootie Construction. Στις λεπτομέρειες του υφάσματος αποκαλύπτεται η τέχνη της κλωστοϋφαντουργίας που συμπληρώνει με πείρα πολλών ετών τον σχεδιασμό του ανανεωμένου 247v2.

Όσο για τη σόλα, τα κλασικά σχέδια που έχουν σημαδέψει την ιστορία της New Balance γίνονται η βάση πάνω στην οποία δημιουργείται με μοναδική τεχνογνωσία η πλούσια αίσθηση αφρού, η οποία ολοκληρώνει τα χαρακτηριστικά ενός Sneaker που έχει φτιαχτεί για τον σημερινό τρόπο ζωής με όλη την πείρα του παρελθόντος.

 


Το χαρακτηριστικό κολλάρο της φτέρνας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κορμού του 247v2 και του δίνει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα που κατακτά όλους τους sneaker fans και κυρίως εκείνους που επιλέγουν τον δικό τους δρόμο μέσα στην μεγαλούπολη και ζουν ανεξάρτητοι από κάθε fashion rule.

Οι οπαδοί του 247v2 Tritium προβάλουν τη δικής τους προσωπικότητα με θάρρος και ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος των αστικών δρόμων γιατί τα δικά τους βήματα ακολουθούν έναν προσωπικό ρυθμό που δεν παρασύρεται από τους γύρω. Αυτόν τον ρυθμό έρχεται να ενισχύσει το ανανεωμένο 247 της New Balance.

 


Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το νέο 247v2 Tritium ή να αναζητήσεις κατάστημα πάτησε εδώ: http://www.newbalance.gr/lifestyle/lifestyle/247v2-tritium/

Ακολούθησε τη New Balance, σε FacebookInstagram

LiFO Choice
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια