LiFO Choice

Το πιο ευχάριστο τρέξιμο της εβδομάδας ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου

Τα Cosmos Sport και η New Balance σε καλούν σε μια μοναδική running εμπειρία

ADVERTORIAL

 


 

Ο Σεπτέμβρης αποτελεί έναν μύθο της σύγχρονης ζωής που συνδέεται με νέα ξεκινήματα και την υλοποίηση των στόχων που έβαλες το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι απλώς μια φάση jet lag από το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε, μια loading page που σε εισάγει στην πραγματικότητα της νέας σεζόν και αφήνει κάθε στόχο για τον επόμενο μήνα. Η αρχή του Οκτώβρη είναι η χρονική στιγμή που σε ωθεί να πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση, να ξυπνήσεις από τον λήθαργο της ρουτίνας και να ξεκινήσεις να κάνεις όλα εκείνα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σου δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

 

Το τρέξιμο είναι μια από εκείνες τις δραστηριότητες που θέλεις οπωσδήποτε να αρχίσεις αλλά δεν βρίσκεις τον τρόπο ή την αφορμή. Έχοντας ακούσει για όλα τα οφέλη στην υγεία τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική, αναζητάς την παρέα, την ώρα και την κατάλληλη παρακίνηση για να δέσεις τα αθλητικά σου και να βγεις στον δρόμο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο προορισμό παρά μόνο την εκτόνωση και την ευεξία που μπορεί να σου προσφέρει η εμπειρία running.

 

 

 

 

 

Τα καταστήματα Cosmos Sport και η New Balance αναλαμβάνουν να σε βγάλουν στον δρόμο και να σε συνοδεύσουν σε μια ομαδική προπόνηση που θα σε συναρπάσει και θα βάλει στη ζωή σου το τρέξιμο ως δραστηριότητα που δεν ανήκει μόνο στο Σαββατοκύριακο αλλά είναι κομμάτι της καθημερινής σου ζωής. Πολλές φορές, η αίσθηση ότι δεν υπάρχει χρόνος μέσα στην εβδομάδα μας κάνει να μεταθέτουμε οτιδήποτε εκτός δουλειάς για το Σάββατο ή την Κυριακή. Ενώ στην πραγματικότητα, κάθε τι που μας κάνει να ξεχαστούμε και να αποσυμφωρηθούμε είναι πιο απαραίτητο εκεί, στη μέση της εβδομάδας, όταν οι ρυθμοί και το άγχος μας πιέζουν ακόμα περισσότερο.

 

Οι Running Wednesdays που διοργανώνουν τα Cosmos Sports και η New Balance είναι ακριβώς αυτή η αφορμή που όλοι ψάχναμε για να ξεσηκωθούμε και να νιώσουμε την ελευθερία του τρεξίματος. Από τις 10 Οκτωβρίου και για 11 συνεχόμενες Τετάρτες μπορούμε να πάρουμε μέρος ελεύθερα στα Running Clubs που ξεκινούν ταυτόχρονα στα καταστήματα Cosmos Sport σε Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Πάτρα και να νιώσουμε τη μοναδική εμπειρία της ομαδικής προπόνησης με τη βοήθεια έμπειρων Running Coaches. Οι οργανωμένες προπονήσεις διαρκούν περίπου μία ώρα και περιλαμβάνουν ενεργητικές διατάσεις, τρέξιμο σε διαδρομή της πόλης για απόσταση 5km και διατάσεις για χαλάρωμα.

 

 

Αν υπήρχε κάτι που μέχρι τώρα σε κρατούσε πίσω,runners σε ένα από τα καταστήματα Cosmos Sport για να συμμετάσχεις σε μια μοναδική εμπειρία. Εξάλλου, η New Balance θα είναι εκεί για να επιβραβεύσει την προσπάθεια των δρομέων προσφέροντας μέσα από κλήρωση ένα ζευγάρι New Balance Fuelcell Impulse. Οι πιο φανατικοί runners που θα πάρουν μέρος σε 7 από τις 11 Running Wednesdays θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα total outfit (τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι & τεχνικό σορτσάκι) , ενώ όσοι δηλώσουν παρόντες και στα 11 events συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν δωρεάνσυμμετοχή και διαμονή για 2 άτομα για τον 6ο Mαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019.

 

Χρειάζεσαι περισσότερα κίνητρα; Η μοναδική αίσθηση ελευθερίας και η διασκέδαση της ομαδικής προπόνησης είναι αρκετά για να κλείσεις της θέση σου τώρα και να ζήσεις μια μοναδική running εμπειρία. Κάνε την εγγραφή σου εδώ  και ζήσε το πιο ευχάριστο «τρέξιμο» της εβδομάδας την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα.

 

 

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page Cosmos Sport, στo Cosmos Sport Blog και το επίσημo profile του Cosmos Sport στο Instagram @cosmossport. καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της New Balance, το Facebook Page και το Instagram της New Balance.

LiFO Choice
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια