Σινεμά

Τζον Γουότερς: «Silver daddy o Αη Βασίλης!»

Ούτε και φέτος τής αγόρασαν τα ξώφτερνα που προσδοκούσε όλη τη χρονιά!

Κάθε Χριστούγεννα, τα απροσάρμοστα παιδιά, μνημονεύουν αυτή τη σκηνή από τους Θηλυκούς Μπελάδες της Ντιβάιν. Είναι η σκηνή που η ηρωίδα  Dawn Davenport, ξυπνάει  και κατεβαίνει όλο προσμονή να ανοίξει το δώρο της. Βλέποντας ότι ούτε και φέτος οι γέροι γονείς της, τής αγόρασαν τα ξώφτερνα παπούτσια που διακαώς ήθελε, γίνεται εκτός εαυτού, πετάει το δέντρο πάνω στη μαμά της, φοράει κάτι πρόχειρο και εγκαταλείπει μια για πάντα το πατρικό της.

 

Ο Γουότερς είχε ανέκαθεν μια διεστραμμένη εμμονή με τα Χριστούγεννα. Στο δοκίμιό του «Γιατί Αγαπώ Τα Χριστούγεννα» που συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο του 1986 Crackpot αλλά και σε συνεντεύξεις του, παρουσιάζει τον Αη Βασίλη ως τον κατεξοχή silver daddy των παθητικών γεροντόφιλων και προτείνει να ανακηρυχθούν τα Χριστούγεννα ως gay εορτή.

 

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

 

Εννοείται πώς για πολλούς ο Αη Βασίλης είναι ερωτικό πρότυπο, και γι' αυτούς τους τυχεράκηδες η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ένας τσιμπούσι άγριου σεξ. Κάποιοι ξερογλείφονται για τον γέροντα με τη στολή. Διορατικοί επιχειρηματίες θα όφειλαν να ανοίξουν ένα leather bar ονόματι Ο Πόλος, όπου σταφιδιασμένοι, αφέντες φετιχιστές θα μπορούν να ντύνονται Αη- Βασίληδες και παθητικοί γεροντόφιλοι να κάθονται στα τέσσερα σαν υπάκουοι τάρανδοι, να δέχονται το καμτσίκι. Σνιφάροντας πόπερς και σκαρφαλώνοντας σε ψεύτικες καμινάδες, αυτό θα ήταν το πρώτο S&M Xmas bar.

Και η μέρα των Χριστουγέννων ένας ακατάπαυστος οργασμός.

 

 

Η ταινία «Θηλυκοί Μπελάδες» είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία John Waters και εμφανίζονται οι: Divine, David Lochary, Mary Vivian Pearce, Mink Stole, Edith Massey, Michael Potter, Cookie Mueller, and Susan Walsh.

 

 

 

 

Σινεμά
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια