Σινεμά

Με το φακό του Vanity Fair στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Χοακίν Φίνιξ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Κέιτ Μπλάνσετ… Εντυπωσιακά ασπρόμαυρα πορτρέτα της αφρόκρεμας των σταρ που προσήλθαν στη φετινή Μόστρα

Αντίθετα από το Φεστιβάλ των Καννών, με τις ατέλειωτες ουρές και το υπεροπτικό προσωπικό, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας προσφέρει μια πιο χαλαρή και σαφώς Ιταλική ατμόσφαιρα. Οι προβολές δεν ξεκινούν πάντα στην ώρα τους. Οι ουρές είναι χαλαρές και μη αγχωτικές. Οι πρεμιέρες είναι λαμπερές αλλά επίσης με ένα τρόπο, συνειδητά ανάλαφρες έως και σαχλές. Και οι σταρ δείχνουν να εκτιμούν αυτή την ανάλαφρη Ιταλική ενέργεια. Η Μόστρα είναι το ωραιότερο μέρος για να ξεκινήσει η φθινοπωρινή σεζόν των μεγάλων κινηματογραφικών προβολών και βραβείων.

 

Εκεί βρέθηκε και το Vanity Fair μέσω του φωτογράφου του Greg Williams για μια σειρά από εντυπωσιακής κομψότητας αλλά και οικειότητας ασπρόμαυρα πορτρέτα της αφρόκρεμας των σταρ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Λίντο είτε για να υποστηρίξουν κάποιες από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της επερχόμενης σεζόν – όπως η Ρουθ Νέγκα για το "Ad Astra", ο Τζακ Ο' Κόνελ για το "Seberg", o Χοακίν Φίνιξ και η Ζαζί Μπιτς για το "Joker", η Σκάρλετ Γιοχάνσον για το "Marriage Story" του Netflix – είτε ως πρέσβειρες οίκων σαν του Armani, ιδιότητα με την οποία προσήλθε φέτος στη Βενετία η Κέιτ Μπλάνσετ.

 

Ρουθ Νέγκα

 

Νίκολας Χουλτ

 

Σκάρλετ Γιοχάνσον

 

Τζακ Ο' Κόνελ

 

Κέιτ Μπλάνσετ

 

Ζαζί Μπιτς

 

Σινεμά
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια