Η d.Mod αλλάζει τον χώρο του ελληνικού design
Design

Η d.Mod αλλάζει τον χώρο του ελληνικού design

Η ιδέα προέκυψε από μία δημιουργική ανάγκη για προσεγμένη αισθητική και ιδιαίτερη ματιά όσον αφορά το design.

Μια σχεδόν συνωμοτική χαρά συνδέει τους ανθρώπους που έχουν ανακαλύψει τη d.Mod, την εταιρία επίπλων και φωτιστικών που γίνεται ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς στο χώρο του design.

 


Το όνομα d.Mod είναι συντομογραφία του Design MODules και εκφράζει τον πολυμορφικό χαρακτήρα των προϊόντων της, αλλά και τη δομή της εταιρίας.

 

 


Στεγάζεται σ' ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων, στην περιοχή πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και πολύ κοντά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Σ' αυτό το χώρο σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και εκθέτονται όλα τα προϊόντα με την αναγνωρίσιμη πια αισθητική της d.Mod, που είναι λιτή αλλά ευφάνταστη.

 

Li.Mod.Pen.2

Li.Mod.Mug.W


Φωτιστικά που αναβοσβήνουν με μια μπίλια ή μ' ένα απλό άγγιγμα, συμπληρωματικά τραπεζάκια σαν παιχνίδι tangram, βιβλιοθήκες με αποσπώμενα στοιχεία που χωράνε παντού, είναι μερικά δείγματα του τρόπου σκέψης του Γκάυ Στεφάνου, σχεδιαστή και συνιδρυτή της εταιρείας.

 

Li.Mod.Ros.T2

Li.Mod.Sen.1

Li.Mod.Wal.1


Ολόκληρη η γκάμα των χειροποίητων προϊόντων d.Mod βρίσκονται και online στο εύχρηστο και καλοσχεδιασμένο ηλεκτρονικό site της εταιρίας https://dmod.gr/el.

 

Having Fun at d.Mod


Οι δημιουργοί της d.Mod, Γκάυ Στεφάνου και Μιχάλης Φραγκής, είχαν απ' την αρχή την επιθυμία να δημιουργήσουν μία συνθήκη που να λειτουργεί πέρα από τα στενά όρια του εργασιακού χώρου, ένα σημείο συνάντησης φίλων κι αγαπημένων. Πιστοί σ' αυτή τη σκέψη πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα χώρο τόσο λειτουργικό και συγχρόνως φιλόξενο, που δίνει την αίσθηση σε όσους τον επισκέπτονται, ότι είναι καλεσμένοι στο καθιστικό ενός καλαίσθητου σπιτιού. Και η αλήθεια είναι ότι η d.Mod χαίρεται να έχει καλεσμένους, αφού κάθε τόσο διοργανώνει μουσικές βραδιές, πάρτυ ή καλλιτεχνικές συναντήσεις.

 

Having Fun at d.Mod

Having Fun at d.Mod

Having Fun at d.Mod

 

Όσοι είστε φίλοι ή θέλετε να γίνετε, όσοι θέλετε απλά να ξανασυναντηθείτε ή πρώτη φορά να γνωριστείτε, ήρθε η στιγμή. Η επόμενη γεμάτη εκπλήξεις βραδιά στο φιλόξενο χώρο της d.Mod είναι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20:00 το βράδυ.

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση:
Αριστοτέλους 23, 17671, Καλλιθέα

Τηλέφωνο:
210 9222505

E-mail:
info@dmod.gr

Design
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια