Το όνομα Assouline είναι γνωστό παγκοσμίως ως το πρώτο luxury brand στον πολιτισμό και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την VST. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν
Design

Pop-up Maison Assouline: H νέα άφιξη στο καφέ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Μέσα στο καφέ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης μπορείτε πλέον να βρείτε εκδόσεις Assouline, coffee table books, συλλεκτικά αντικείμενα και δώρα πολυτελείας.

O λαμπερός, συναρπαστικός κόσμος ενός Maison Assouline ζωντανεύει μέσα στο καφέ του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, όπου κανείς μπορεί πλέον να βρει, ανάμεσα σε άλλα, εκδόσεις Assouline, coffee table books, συλλεκτικά αντικείμενα και δώρα πολυτελείας.

 

Το όνομα Assouline είναι γνωστό παγκοσμίως ως το πρώτο luxury brand στον πολιτισμό και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη VST. Το πρώτο Maison Assouline στο Λονδίνο, το οποίο σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές Martine και Prosper Assouline, ζωντανεύει όλη τη φιλοσοφία του brand Assouline: ένας συνδυασμός στυλ, πολιτισμού και art de vivre.

 

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε συνεργασία με την Assouline Greece δημιούργησαν στους χώρους του Cycladic Café το pop-up Maison Assouline, το μοναδικό στον κόσμο μέσα σε μουσείο, με την ατμόσφαιρα του αυθεντικού Maison Assouline που έχει να προσφέρει ό,τι πιο καλαίσθητο σχετίζεται με μια σύγχρονη βιβλιοθήκη.

 

Είναι ωραίο που στο μουσείο ο πολιτισμός συνδυάζεται με το στυλ ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει πρωινό, brunch, café ή μεσημεριανό.

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν

 

Info

Cycladic Café (Νεόφυτου Δούκα 4, 21 0722 8321)

Design
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια