Hotel Management: Ένας σύγχρονος κόσμος με ικανά στελέχη χτίζεται στη LE MONDE
Εκπαίδευση

Hotel Management: Ένας σύγχρονος κόσμος με ικανά στελέχη χτίζεται στη LE MONDE

Κάνε σήμερα το πρώτο βήμα για μια καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού που βασίζεται στην ακαδημαϊκή εξειδίκευση

ADVERTORIAL

Η LE MONDE είναι ένας ολόκληρος κόσμος εκπαίδευσης στον χώρο του Τουρισμού και της Γαστρονομίας για όσους αναζητούν την ουσιαστική γνώση και την απόλυτη εξειδίκευση στους σύγχρονους τομείς που οδηγούν σε επαγγελματική καταξίωση. Προσφέροντας προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου με ιδιαίτερη έμφαση στα εργαστηριακά μαθήματα που φέρνουν τον εκπαιδευόμενο σε επαφή με ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, η LE MONDE εξασφαλίζει ένα δίπλωμα κύρους, πιστοποιημένο από το κράτος που αναγνωρίζεται από τις τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Η ειδικότητα Hotel Management είναι ένας τομέας σπουδών με σύγχρονο προσανατολισμό και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να συνδυάσουν τις διοικητικές τους ικανότητες με τον εξαιρετικά ενδιαφέροντα τομέα του τουρισμού. Στο Πρόγραμμα Σπουδών της LE MONDE ακολουθείται μια εξελιγμένη διδακτική μεθοδολογία που προετοιμάζει τα νέα ικανά ξενοδοχειακά στελέχη με τον συνδυασμό διοικητικών, οργανωτικών και τεχνικών ικανοτήτων που θεωρούνται απαραίτητες σε κάθε είδος ξενοδοχειακής επιχείρησης. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι περισσότερες από 900 επιχειρήσεις απευθύνονται στη LE MONDE για τη στελέχωσή τους δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο επίπεδο σπουδών της κορυφαίας Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας.

 

 

Η Οργάνωση - λειτουργία υποδοχής & κρατήσεων, η Οργάνωση & λειτουργία εστιατορίου, τα Οικονομικά, το Marketing, η Διοίκηση προσωπικού, το F&B management, η Διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η Οργάνωση συνεδρίων & ημερίδων είναι κάποια από τα μαθήματα που αναλύονται στο πλαίσιο των σπουδών με μια προσέγγιση όχι απλώς ακαδημαϊκή αλλά και πρακτική.

 

Το πρόγραμμα Hotel Management εμπλουτίζεται με μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κρουαζιερόπλοια, αεροδρόμια, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές, να γνωρίσουν από κοντά τις μελλοντικές συνθήκες εργασίας τους, να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του επαγγέλματος και της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενό τους.

 

Το διδακτικό προσωπικό που επιλέγεται προσεκτικά συνδυάζει την ακαδημαϊκή κατάρτιση με την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο ώστε να μπορεί να προετοιμάσει κατάλληλα τους σπουδαστές για μια θέση στην αγορά εργασίας. Εξάλλου, όλοι οι καθηγητές αφιερώνουν ώρες προετοιμασίας για τη διδασκαλία του τμήματος που έχουν αναλάβει, παρακολουθώντας την πορεία των μαθητών τους και μετά την αποφοίτησή τους υποστηρίζοντας στην πράξη τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Πολλοί είναι διευθυντικά στελέχη σε κάποια από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας ενώ αρκετοί από τους καθηγητές της LE MONDE έχουν να επιδείξουν αξιόλογο συγγραφικό έργο.

 

 

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εκπαιδευτικά βιβλία έρχονται να προστεθούν σε μια συνολική εκπαιδευτική εμπειρία όπου η γνώση βρίσκεται σε επαφή με την επαγγελματική σταδιοδρομία. Κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρείες κρουαζιερόπλοιων, εμπιστεύονται την άριστη εκπαίδευση των σπουδαστών της LE MONDE και την επισκέπτονται κάθε χρόνο για να επιλέξουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες που θα στελεχώσουν τα τμήματά τους. Η ειδικότητα του Hotel Manager προετοιμάζει τους σπουδαστές της LE MONDE να κατακτήσουν τον κόσμο της φιλοξενίας και να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα σε κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα Hotel Management στη σελίδα:
https://www.lemonde.edu.gr/programmata-spoudon/hotel-management/

Εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10 λόγοι για να επιλέξετε το International Baccalaureate για επιτυχημένες σπουδές στο εξωτερικό

Εκπαίδευση 10 λόγοι για να επιλέξετε το International Baccalaureate για επιτυχημένες σπουδές στο εξωτερικό

22.6.2020
Αρσάκεια: Τηλεκπαίδευση με υπευθυνότητα αλλά και φαντασία

Εκπαίδευση Αρσάκεια: Τηλεκπαίδευση με υπευθυνότητα αλλά και φαντασία

18.6.2020
The MindMap School: Ένας διαφορετικός Πολυχώρος Εκπαίδευσης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Εκπαίδευση The MindMap School: Ένας διαφορετικός Πολυχώρος Εκπαίδευσης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

5.6.2020
Πρώτη μέρα στο σχολείο

Εκπαίδευση Πρώτη μέρα στο σχολείο

4.6.2020
GCE: Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για σπουδές στο εξωτερικό σε συνδυασμό με φοίτηση στο Γενικό Λύκειο

Εκπαίδευση GCE: Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για σπουδές στο εξωτερικό σε συνδυασμό με φοίτηση στο Γενικό Λύκειο

27.5.2020
Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε υποτροφία σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού για το έτος 2020/21

Εκπαίδευση Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε υποτροφία σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού για το έτος 2020/21

15.5.2020
Ψηφιακά και από το σπίτι ο 4ος κύκλος του Προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς

Εκπαίδευση Ψηφιακά και από το σπίτι ο 4ος κύκλος του Προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς

8.5.2020
Στέφανος Τραχανάς: «Έρχονται μέρες αβεβαιότητας αλλά και μεγάλης επιστήμης»

Εκπαίδευση Στέφανος Τραχανάς: «Έρχονται μέρες αβεβαιότητας αλλά και μεγάλης επιστήμης»

6.5.2020
Το International Baccalaureate επενδύει στη μοναδικότητα και «ανοίγει» τις πόρτες για πετυχημένες σπουδές στο εξωτερικό

Εκπαίδευση Το International Baccalaureate επενδύει στη μοναδικότητα και «ανοίγει» τις πόρτες για πετυχημένες σπουδές στο εξωτερικό

4.5.2020
Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κερδίζοντας την πρόκληση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Εκπαίδευση Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κερδίζοντας την πρόκληση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

23.4.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια