Τιμητική Υποτροφία «Δημήτρης Μανωλόπουλος»: Η Space Hellas τιμά τον ιδρυτή της
Εκπαίδευση

Τιμητική Υποτροφία «Δημήτρης Μανωλόπουλος»: Η Space Hellas τιμά τον ιδρυτή της

Η Space Hellas υποστηρίζει τους νέους που θέλουν να εξελιχθούν στον χώρο της τεχνολογίας

ADVERTORIAL

H Space Hellas αποτελεί έναν δυναμικό System Integrator που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Η ελληνική εταιρεία από το 1985 βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας με στόχο να δημιουργεί νέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην τεχνολογική τους αναβάθμιση.


Ο ιδρυτής της Δημήτρης Μανωλόπουλος με τη Space Hellas δημιούργησε μια νέα εποχή, εισάγοντας τις online τεχνολογίες στα κεντρικά πληροφοριακά συστήματα και παρουσιάζοντας μια άλλη διάσταση στην επικοινωνία των Η/Υ μέσω των modems. Την εποχή εκείνη, η στρατηγική συνεργασία της Space Hellas με τη Motorola/Codex άλλαξε τη διάσταση των υφιστάμενων δικτύων, ιδιαίτερα στον χώρο των τραπεζών, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλάδου. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, μαζί με μια δυναμική ομάδα που διέθετε υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και επαγγελματισμό, κατάφεραν να πείσουν την ελληνική αγορά ότι η μόνη οδός προς την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα ήταν η εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας στον τρόπο λειτουργείας των επιχειρήσεων. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος ανήκε στην ομάδα των επιχειρηματιών που πίστεψαν στις νέες τεχνολογίες, επένδυσαν χρόνο και χρήμα και δούλεψαν με πολύ μεράκι και επαγγελματισμό για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους.


Η Space Hellas θέσπισε τις τιμητικές υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για να τιμήσει τη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή της και παράλληλα για να δώσει την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στον χώρο της τεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτό δηλώνει και εμπράκτως τη στήριξή της στις νέες και στους νέους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο και να εξελιχθούν μέσω της έρευνας και της καινοτομίας.


Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε αποφοίτους δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας ή αντίστοιχα ισότιμων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού που θα εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 σε συγκεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα των ελληνικών πανεπιστημίων στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, κατά προτίμηση σε τομείς σχετικούς με τηλεπικοινωνίες, δίκτυα, ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων (IT Security), κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).


Η θέσπιση της τιμητικής μεταπτυχιακής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» σε τομείς με τους οποίους ασχολείται η εταιρεία ήταν μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που συνάδει με τη μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Μανωλόπουλου στους νέους επιστήμονες αλλά και στις νέες τεχνολογίες, πάνω στις οποίες δούλεψε σκληρά, αφιερώνοντας τη ζωή του στον σκοπό αυτό.

 


Η Space Ηellas, που έχει εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που απασχολεί σήμερα 350 άτομα, διαθέτει το καλύτερο δίκτυο επιτόπιας τεχνικής υποστήριξης σε όλη τη χώρα και με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και διατηρεί υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις και στη Λευκωσία, καθώς και θυγατρικές σε Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Μάλτα και Ιορδανία και δραστηριότητες στη Γερμανία και στην Ολλανδία.

 

Στην πολυετή της πορεία έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς τεχνολογικούς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μια εντυπωσιακή λίστα από success stories. Ως καινοτόμος εταιρεία πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογικές τάσεις όπως τα Cloud Βased Services, Internet Οf Things, Smart Cities, Big Data, Blockchain, AI κ.ά. Επεκτείνεται διαρκώς με νέα επιχειρηματικά πλάνα, επενδύοντας στην έρευνα και στην ανάπτυξη και σε τεχνολογικές λύσεις στις οποίες προσδίδει προστιθέμενη αξία. Η Space Hellas επενδύει συνεχώς στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, γεγονός που της παρέχει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την τοποθετεί ανάμεσα στις πρώτες επιλογές ενός διευρυμένου και μακροχρόνια πιστού πελατολογίου.

 

Αξίζει κανείς να γνωρίσει τη Space Hellas είτε ως εργαζόμενος είτε ως συνεργάτης, καθώς προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον που σε εμπνέει και ταυτόχρονα σε ωθεί μπροστά, να γίνεις καλύτερος και να συμβάλεις με τη δική σου σφραγίδα στο εταιρικό αποτέλεσμα. Είναι μια ανθρωποκεντρική εταιρεία με τις απαραίτητες δομές και εταιρική διακυβέρνηση που στοχεύει ψηλά. Το ανθρώπινο δυναμικό της εργάζεται με πάθος, σεβασμό και ως μία ομοιογενής ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας αποτελεί ένα πολύ καλό «σχολείο» και έναν σημαντικό επαγγελματικό προορισμό για πολλούς ταλαντούχους νέους της αγοράς. Για το ανθρώπινο δυναμικό της η Space Hellas είναι ένας χώρος δημιουργίας όπου τα επαγγελματικά όνειρα του καθενός μπορούν να πραγματοποιηθούν, συμβάλλοντας παράλληλα στο εταιρικό όραμα.

 

Info

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις της υποτροφίας και να υποβάλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.space.gr/scholarships μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019, στις 17:00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πολυχώρος Faust δημιουργεί ένα νέο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης για τον Πολιτισμό, στην καρδιά της Αθήνας

Εκπαίδευση Ο πολυχώρος Faust δημιουργεί ένα νέο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης για τον Πολιτισμό, στην καρδιά της Αθήνας

16.10.2020
Internet of Things: Ένα μάθημα για τον νέο κόσμο των «έξυπνων» συσκευών και εφαρμογών

Εκπαίδευση Internet of Things: Ένα μάθημα για τον νέο κόσμο των «έξυπνων» συσκευών και εφαρμογών

14.10.2020
5ος κύκλος Project Future: Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει το μέλλον των νέων

Εκπαίδευση 5ος κύκλος Project Future: Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει το μέλλον των νέων

14.10.2020
Ξεκίνησε το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE για φοιτητές που μπήκαν φέτος στο πανεπιστήμιο

Εκπαίδευση Ξεκίνησε το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE για φοιτητές που μπήκαν φέτος στο πανεπιστήμιο

13.10.2020
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τη σωστή σχολή μαγειρικής

Εκπαίδευση Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τη σωστή σχολή μαγειρικής

1.10.2020
Η φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές» στεγάζει στο κέντρο της Αθήνας το πάθος για τις στιγμές

Εκπαίδευση Η φωτογραφική ομάδα «Διαδρομές» στεγάζει στο κέντρο της Αθήνας το πάθος για τις στιγμές

28.9.2020
Πώς να αποκτήσετε τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις για υποψήφιους εκπαιδευτικούς

Εκπαίδευση Πώς να αποκτήσετε τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις για υποψήφιους εκπαιδευτικούς

25.9.2020
5 λόγοι για να επιλέξετε τις ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα

Εκπαίδευση 5 λόγοι για να επιλέξετε τις ξενοδοχειακές σπουδές στην Ελλάδα

24.9.2020
Easy Education: Πρωτοπόρος στη δια βίου μάθηση σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση Easy Education: Πρωτοπόρος στη δια βίου μάθηση σε όλη την Ελλάδα

23.9.2020
Τρεις υπότροφοι του Ιδρύματος Μποδοσάκη μιλούν για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών

Εκπαίδευση Τρεις υπότροφοι του Ιδρύματος Μποδοσάκη μιλούν για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών

21.9.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια