Etoile by Les Chefs: ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στον χώρο του επισιτισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
Εκπαίδευση

Etoile by Les Chefs: ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στον χώρο του επισιτισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Μια εμπειρία σπουδών που θα σε κάνει να αγαπήσεις τον χώρο του επισιτισμού και του τουρισμού

ADVERTORIAL

Όταν ήσουν μικρός, σίγουρα άκουγες τον χαρακτηρισμό «αστέρι!». Μεγαλώνοντας, αυτή η ενθάρρυνση αντικαταστάθηκε από την αγωνία να βρεις δουλειά, να πετύχεις και, τελικά, να κάνεις κάτι που θα σου αρέσει, προσφέροντάς σου παράλληλα και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. H Etoile by Les Chefs είναι εδώ για να σε κάνει να νιώσεις και πάλι αστέρι, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στον χώρο του επισιτισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.


Ξεκινώντας το 2011 από επαγγελματίες του χώρου, ο εκπαιδευτικός οργανισμός αποτελεί σήμερα την πιο εξειδικευμένη σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό, παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους την επιλογή ανάμεσα στις ειδικότητες του σεφ, του pastry chef και των ξενοδοχειακών σπουδών αλλά και τη βεβαιότητα των μελλοντικών επαγγελματιών που θα ξεχωρίσουν τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.


Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών, στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, ξενοδοχεία πέντε αστέρων και upscale gourmet restaurants, η Etoile by Les Chefs δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία στους σπουδαστές της να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε ομίλους διεθνούς εμβέλειας, όπως το Intercontinental, το Four Seasons, τα Luxury Collection (Grande Bretagne, King George), το Costa Navarino και πολλά άλλα. Μέσα από τη στενή επαφή με την αγορά εργασίας και μάλιστα στην πιο high end μορφή της, η σχολή μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία των αποφοίτων, η οποία ορίζεται από την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση.


Εξάλλου, όπως αναφέρει ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου Etoile: «Από την αρχή της λειτουργίας της, η Etoile έθεσε στόχο να κάνει τη διαφορά, εξασφαλίζοντας σε κάθε σπουδαστή δυνατότητα για επαγγελματική αποκατάσταση από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών του. Σήμερα, οι απόφοιτοι της Etoile βρίσκονται όλοι σε θέσεις εργασίας της επιλογής τους, κάνοντας αυτό που έχουν ονειρευτεί, έχουν ανερχόμενη πορεία και αξιοποιούν καθημερινά τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησαν με τις σπουδές τους. Το κύρος της Etoile έχει σταθεί διαβατήριο για την επιτυχία τους».

 


Για τον σκοπό αυτό κορυφαίοι καθηγητές, που έχουν επιλεγεί με προσοχή, βρίσκονται στο πλευρό των σπουδαστών, υλοποιώντας σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα που φέρουν όλα το κύρος των πιστοποιήσεων ποιότητας τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, όπως οι τίτλοι World Chefs Association Recognition of Quality Culinary Education, ACTA και άλλοι. Ταυτόχρονα με το εκπαιδευτικό έργο ουσίας, όλοι οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάθε χρόνο μια σειρά από είκοσι εξειδικευμένα σεμινάρια για όλες τις ειδικότητες εντελώς δωρεάν, εμβαθύνοντας σε γνώσεις και εμπειρία και εμπλουτίζοντας τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.


Το κελάρι μοναστηριακού τύπου που διαθέτει εκατοντάδες ετικέτες οίνου από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα είναι μια ακόμα πρωτοπορία της Etoile by Les Chefs που δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία μάθησης. Ιδανικό περιβάλλον μάθησης για τους τομείς της οινολογίας και οινογνωσίας, το οποίο εντυπωσιάζει όχι μόνο τους σπουδαστές αλλά και τους επισκέπτες.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile, τηρώντας τη φιλοσοφία ότι η γνώση ανήκει σε όλους, προκηρύσσει και φέτος δύο υποτροφίες σπουδών επιπέδου ΙΙΕΚ στις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης / Chef» και «Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική», συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.


Η εκπαιδευτική οικογένεια Etoile by Les Chefs είναι εδώ για να δημιουργήσει μια εμπειρία σπουδών που θα σε κάνει να αγαπήσεις τον χώρο του επισιτισμού και του τουρισμού μέσα από μια διαδικασία γνώσης που θα σε συναρπάσει και σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Η ανάδειξη του προσωπικού σου ταλέντου και η εξέλιξη των δεξιοτήτων σου είναι στους βασικούς στόχους του προγράμματος σπουδών. Και τελικά, εκείνο που μετράει είναι να νιώσεις πάλι πως το αστέρι που κρύβεις μέσα σου μπορεί να σε οδηγήσει στην κατάκτηση του κόσμου!

 

 

Info

Ηλία Ηλιού 81, Ν. Κόσμος (πλησίον μετρό), Αθήνα

210 9271130

etoile.edu.gr

Εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε υποτροφία σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού για το έτος 2020/21

Εκπαίδευση Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε υποτροφία σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού για το έτος 2020/21

15.5.2020
Ψηφιακά και από το σπίτι ο 4ος κύκλος του Προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς

Εκπαίδευση Ψηφιακά και από το σπίτι ο 4ος κύκλος του Προγράμματος της Τράπεζας Πειραιώς

8.5.2020
Στέφανος Τραχανάς: «Έρχονται μέρες αβεβαιότητας αλλά και μεγάλης επιστήμης»

Εκπαίδευση Στέφανος Τραχανάς: «Έρχονται μέρες αβεβαιότητας αλλά και μεγάλης επιστήμης»

6.5.2020
Το International Baccalaureate επενδύει στη μοναδικότητα και «ανοίγει» τις πόρτες για πετυχημένες σπουδές στο εξωτερικό

Εκπαίδευση Το International Baccalaureate επενδύει στη μοναδικότητα και «ανοίγει» τις πόρτες για πετυχημένες σπουδές στο εξωτερικό

4.5.2020
Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κερδίζοντας την πρόκληση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Εκπαίδευση Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κερδίζοντας την πρόκληση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

23.4.2020
Παρακολουθήστε διαδικτυακά μαθήματα ιστορίας, φιλοσοφίας, πληροφορικής και αστρονομίας στο Mathesis

Εκπαίδευση Παρακολουθήστε διαδικτυακά μαθήματα ιστορίας, φιλοσοφίας, πληροφορικής και αστρονομίας στο Mathesis

22.4.2020
10 λόγοι για να ακολουθήσετε σπουδές στα ναυτιλιακά στη Βουλγαρία

Εκπαίδευση 10 λόγοι για να ακολουθήσετε σπουδές στα ναυτιλιακά στη Βουλγαρία

15.4.2020
H IDS προσφέρει μειωμένα δίδακτρα σε 20 περιζήτητους τομείς με εκπαίδευση εξ αποστάσεως

Εκπαίδευση H IDS προσφέρει μειωμένα δίδακτρα σε 20 περιζήτητους τομείς με εκπαίδευση εξ αποστάσεως

9.4.2020
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τα μεταπτυχιακά προγράμματά του για το 2020 και προτρέπει τους νέους να κάνουν το επόμενο βήμα

Εκπαίδευση Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τα μεταπτυχιακά προγράμματά του για το 2020 και προτρέπει τους νέους να κάνουν το επόμενο βήμα

30.3.2020
6 apps για να μάθεις ξένες γλώσσες

Εκπαίδευση 6 apps για να μάθεις ξένες γλώσσες

28.3.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια