Αυτό που θέλουμε είναι τα ρούχα μας να αποτελέσουν το όχημα για την αυτοέκφραση των ανθρώπων που τα φοράνε.
Μόδα&Στυλ

Ένα «ανήσυχο» brand ρούχων στο Κουκάκι

Το ME THEN Showroom παρουσιάζει τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που έχουν δημιουργηθεί με υφάσματα, ως επί των πλείστων, ελληνικά

Το Κουκάκι, μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές στον κόσμο, έχει γίνει από καιρό πόλος έλξης όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους της Αθήνας.

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει ένα σωρό μικρές γκαλερί, δημιουργικά γραφεία και μαγαζιά που συγκεντρώνουν Έλληνες δημιουργούς. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ολόκληρη η γειτονιά έχει μετατραπεί σε ένα κέντρο δημιουργίας νέων ιδεών.

 

Κοντά στην Ακρόπολη και το επιβλητικό μουσείο της καθώς και στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επέλεξε ο Γιώργος Σουμπάσης μαζί με την ομάδα του- την Stefanie Biggel, τους Σταύρο Μπιλιώνη και Χρήστο Κοντό καθώς και τους Fuzz Ink, να δημιουργήσουν το στούντιο της εταιρείας ρούχων ME THEN.

 

Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, ακόμη και μέσα από ένα slogan tee, είναι μια εικόνα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, για το πως θα θέλαμε να ντύνονται οι άνθρωποι που συναντούμε στις εξόδους μας, στο θέατρο, στις συναυλίες, σε διάφορες εκθέσεις, στον δρόμο, στα μπαρ. Η αισθητική για εμάς είναι πολλά περισσότερο από ένα ρούχο, είναι η συνολική εικόνα.

Πρόκειται για ένα «ανήσυχο» brand που εδώ και έναν περίπου χρόνο κυκλοφορεί περιορισμένες συλλογές με χαλαρά ρούχα για όλες τις ώρες. Καλοκαιρινά παλτό, workwear παντελόνια σε διάφορες μορφές, t-shirt και μπλούζες.

 

«Η νέα μας κολεξιόν χαρακτηρίζεται από διαφορετικές χρωματικές παλέτες. Λευκό, μπλε και χακί ισορροπούν με το ροζ και το κίτρινο. Η επιλογή των υλικών και των υφασμάτων γίνεται κυρίως από την χώρα μας, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, βλέποντας πως με τον τρόπο μας μπορούμε και στηρίξουμε την ελληνική παραγωγή» μου εξηγεί ο Γιώργος.

 

Για την τελευταία τους συλλογή που ονομάζουν «Κaputt», τα πουκάμισα έχουν ραφτεί από υφάσματα με προέλευση από τη Ναύπακτο ενώ «κάποια άλλα είναι και από την Φλωρεντία» όπως σπεύδει να με ενημερώσει. Όλα αυτά πλαισιώνονται ιδανικά από διάφορα αξεσουάρ, όπως tote bags, κάλτσες και πόστερ με μεταξοτυπίες.

 

Το ΜΕ ΤΗΕΝ Showroom, ανοίγει την πόρτα του, τέσσερις φορές την εβδομάδα και λειτουργεί σαν φυσικό κατάστημα όπου μπορεί ο καθένας να δει και να δοκιμάσει τα προϊόντα της εταιρείας. © Me Then

 

« Αυτό που θέλουμε είναι τα ρούχα μας να αποτελέσουν το όχημα για την αυτοέκφραση των ανθρώπων που τα φοράνε. Ζούμε στην Αθήνα και μέσα από αυτή την πόλη εμπνεόμαστε.

 

Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, ακόμη και μέσα από ένα slogan tee, είναι μια εικόνα που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, για το πως θα θέλαμε να ντύνονται οι άνθρωποι που συναντούμε στις εξόδους μας, στο θέατρο, στις συναυλίες, σε διάφορες εκθέσεις, στον δρόμο, στα μπαρ.

 

Η αισθητική για εμάς, είναι πολλά περισσότερο από ένα ρούχο, είναι η συνολική εικόνα. Είναι μια αισθητική δήλωση αλλά και μια δήλωση ότι είμαστε ενεργοί, δημιουργικοί, αντιδραστικοί και αισιόδοξοι», μου εξηγούν.

 

Το «ΜΕ ΤΗΕΝ Showroom», ανοίγει πλέον την πόρτα του, τέσσερις φορές την εβδομάδα, από τις 5μμ εώς τις 9μμ, και λειτουργεί σαν φυσικό κατάστημα όπου μπορεί ο καθένας να δει και να δοκιμάσει τα προϊόντα της εταιρείας.

 

«Είναι πολύ σημαντικό για μας να ερχόμαστε σε επαφή με όσους έχουν την περιέργεια να μας γνωρίσουν. Στο τέλος, αυτό που έχει σημασία, είναι η επαφή και οι προσωπικές σχέσεις», καταλήγουν.

 

© Me Then

 

© Me Then

 

© Me Then

 

© Me Then

 

© Me Then

 

© Me Then

 

© Me Then

 

 

 

Info:

Αυτό το Σάββατο, 12/5, από τις 11πμ ως τις 11μμ στο ΜΕ ΤΗΕΝ Showroom θα υπάρχουν ειδικές προσφορές καθώς και η ευκαιρία για ένα preview της νέας τους συλλογής Κaputt.. Παράλληλα θα τρέχει και η έκθεση της Ελπίδα Φραγκεσκίδου, live silkscreen printing από την ομάδα των fuzz ink. και dj set από τις 7μμ ως τις 10μμ στην οδό Ανδρούτσου 36 στο Κουκάκι.

 

 

Μόδα&Στυλ