Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO
Advertorial

RIVER WEST: Γνωρίσαμε την ομάδα που φροντίζει για τις ασφαλείς αγοραστικές μας εμπειρίες

Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που εργάζονται στο RIVER WEST για όλα όσα τους κάνουν να νιώθουν ασφαλείς, αλλά και το πώς εξασφαλίζουν το ίδιο για κάθε επισκέπτη.

ADVERTORIAL

Πώς είναι να δουλεύει κανείς σε ένα εμπορικό κέντρο την εποχή του Covid-19; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν όχι μόνο για τη διασκέδασή μας, αλλά και για την ασφάλειά μας; Τι έχουν να πουν σε εμάς, ως επισκέπτες; 

 

Στην πρόσφατη επίσκεψή μας στο RIVER WEST, τους βρήκαμε, μιλήσαμε μαζί τους και καταλάβαμε πως είναι μια ομάδα δεμένη και δημιουργική, που ξεπερνάει τα προβλήματα και βρίσκει λύσεις έτσι ώστε, να μπορούμε να απολαμβάνουμε την κάθε μας βόλτα μας σε ένα χώρο φωτεινό, ασφαλή και ευχάριστο.

 

Το RIVER WEST, είναι ένα εμπορικό κέντρο που όχι μόνο πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε ό,τι αφορά τα υπάρχοντα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία του Covid-19, αλλά προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στην ομάδα του - έτσι ώστε, οι ίδιοι με τη σειρά τους να προσφέρουν την αντίστοιχη ασφάλεια στους επισκέπτες του.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Ο χώρος του προσφέρει μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, που δε συναντά κανείς εύκολα σε ένα εμπορικό κέντρο και η οποία συμβάλλει ιδιαίτερα στο κομμάτι της αίσθησης της ασφάλειας: η οροφή του είναι ανοιχτή -εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες - πράγμα που σημαίνει πως όχι μόνο μπορεί κανείς να απολαύσει μία ηλιόλουστη μέρα, αλλά και να νιώθει την ασφάλεια πως ο αέρας ανακυκλώνεται με φυσικό τρόπο, είτε όσο εργάζεται, είτε όσο πραγματοποιεί τις αγορές του.

 

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, πόσο μάλλον δε σε μία ιδιάζουσα περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, ο χώρος μας να είναι φιλικός και φιλόξενος, κάνοντας κάθε επίσκεψη μία θετική εμπειρία». - Μυρτώ Φικιώρη, Marketing Manager, RIVER WEST

 

Η ομάδα του RIVER WEST, είναι μία δεμένη «οικογένεια» που εργάζεται καθημερινά έτσι ώστε διασφαλίσει πως ο κάθε επισκέπτης/ρια θα αισθάνεται ασφάλεια και άνεση, κάθε φορά. Αυτό φαίνεται κι από μία σύντομη βόλτα στο εμπορικό κέντρο, όπου το φιλόξενο κλίμα ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τις εμπειρίες που μοιράζεται η ομάδα του.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

«Στο RIVER WEST, η ασφάλεια των ανθρώπων και των επισκεπτών μας αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητά μας. Από πολύ νωρίς λοιπόν, φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε πως θα παραμείνει ένας προορισμός στον οποίο οι επισκέπτες μας θα αισθάνονται, αλλά και θα είναι ασφαλείς ακόμα και με τα νέα δεδομένα», μας λέει η Μυρτώ Φικιώρη, Marketing Manager του RIVER WEST.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

«Σημαντικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η ανοιγόμενη οροφή, που επιτρέπει σε άπλετο φυσικό αέρα και φως να μπαίνουν στο εμπορικό κέντρο, δίνοντας ένα υπέροχο open air feeling στον χώρο. Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και φροντίζουμε να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τοποθέτηση αντισηπτικών για το κοινό, φιλική, ενημερωτική σήμανση, συνεχείς ενδελεχείς καθαρισμούς, ευγενικές επισημάνσεις κλπ.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, πόσο μάλλον δε σε μία ιδιάζουσα περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, ο χώρος μας να είναι φιλικός και φιλόξενος, κάνοντας κάθε επίσκεψη μία θετική εμπειρία», συνεχίζει η κα. Φικιώρη.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

«Τα κριτήρια για την καθαριότητα του RIVER WEST ήταν πάντα πολύ υψηλά. Σήμερα, εξακολουθούμε να επαναλαμβάνουμε τους καθαρισμούς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά καθαριστικά, και περνάμε ακόμα συχνότερα τα σημεία που αγγίζει ο κόσμος. Κουπαστές, κυλιόμενοι διάδρομοι, ανελκυστήρες... αυτά γίνονται πολύ τακτικά! Άλλωστε, θα μας δείτε συχνά ανάμεσά σας», συμπληρώνει η Νούλα Μαζαράκου, Μέλος του Προσωπικού Καθαριότητας.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Παράλληλα, ο Χάρης Μερζιώτης, μέλος της Τεχνικής Ομάδας του RIVER WEST μας εξηγεί σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται για να εξασφαλιστεί ακόμα περισσότερο το κομμάτι της ασφάλειας μέσα στο εμπορικό, αλλά και η ομαλή του λειτουργία: 

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

«Ο κόσμος πια έχει γίνει επιφυλακτικότερος σε ό,τι αφορά τους κλειστούς χώρους. Για να ξεπεράσουμε αυτήν την πρόκληση, εκμεταλλευόμαστε το μεγάλο μας πλεονέκτημα, δηλαδή την ανοιγόμενη οροφή, στο έπακρο. Έτσι, καθημερινά προγραμματίζουμε το άνοιγμά της κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό. Ταυτόχρονα, προσαρμόζουμε ανάλογα και την ένταση των κλιματιστικών, με χρήση 100% φυσικού αέρα, ώστε μέσα στο εμπορικό κέντρο να υπάρχει ένα ευχάριστο, φρέσκο κλίμα. 


Επίσης, έχουμε φροντίσει να γνωρίζουμε όμως και ανά πάσα στιγμή πόσοι επισκέπτες βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στο RIVER WEST. Έτσι δεν υπερβαίνουμε το επιτρεπτό όριο, ενώ διατηρείται η ομαλή λειτουργία του εμπορικού.»

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Η εξαιρετική συνεργασία της ομάδας, έχει ήδη αποφέρει πετυχημένα αποτελέσματα - ο κόσμος στο RIVER WEST κινείται στους χώρους με ευελιξία, ο συνωστισμός αποφεύγεται ανά πάσα στιγμή, ενώ τα σημεία που προσφέρουν αντισηπτικό για τα χέρια βρίσκονται σε κάθε σημείο-κλειδί. Ακόμα κι αν κάποιος έχει ερωτήσεις ή χρειάζεται βοήθεια, υπάρχει κάποιος από την ομάδα Ασφαλείας που θα βρίσκεται εκεί για να τον βοηθήσει, όπως μας εξηγεί και ο Κώστας Δημητρόπουλος, μέλος του Προσωπικού Ασφαλείας.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

«Η ομάδα μας είναι καθημερινά ανάμεσα στον κόσμο και βοηθάει στην ενημέρωσή του, αλλά και στην σωστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Πάντα πίστευα πως η επιτυχία είναι μία ομαδική προσπάθεια. Έτσι, μου αρέσει που βλέπω ότι μεγάλη πλειοψηφία των επισκεπτών ακολουθεί τα μέτρα και είναι πολύ συνεργάσιμοι.


Από εκεί και έπειτα, εμείς, όταν χρειαστεί, υπενθυμίζουμε στους πελάτες μας για την χρήση προστατευτικής μάσκας, τους καθοδηγούμε όποτε είναι απαραίτητο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ
απαντάμε και σε όποιες απορίες έχουν.»

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Παρότι τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας έχουν αλλάξει, αποδεικνύεται πως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν. Η ομάδα του RIVER WEST, είναι μία ομάδα που αποτελεί παράδειγμα αυτού - από την ασφάλεια που προσφέρει στους εργαζόμενούς της, μέχρι το θετικό κλίμα που προσφέρουν αργότερα εκείνοι σε κάθε επισκέπτη.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος / LiFO

 

Info

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ)

Επικοινωνία: Τηλ.: 801.222.5050, Email: info@riverwest.gr

Facebook

Instagram

Ελλάδα
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια