CURA pod: Η Kaizen Gaming (Stoiximan) στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Ελλάδα

CURA pod: Η Kaizen Gaming (Stoiximan) στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Η Kaizen Gaming κινητοποιείται άμεσα για δεύτερη φορά εισάγοντας μια σημαντική καινοτομία για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος Covid-19.

 

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους, η κοινωνική και εταιρική ευθύνη αποτελούν βασικούς παράγοντες στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης υγειονομικής κρίσης. Η σημασία της αλληλεγγύης και της βοήθειας, γίνεται ακόμα πιο έντονη, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή για τη χώρα μας και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Καθώς βιώνουμε και πάλι ένα ισχυρό κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, το αίσθημα της ευθύνης έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, σε συνδυασμό με μία άμεση ανάγκη να βρεθούν λύσεις. Εδώ έρχεται να συμπληρωθεί η ανάγκη για καινοτομία, χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας και φυσικά, προσφορά. Γι' αυτό, η Kaizen Gaming (γνωστή για τα brands της Stoiximan και Betano) κινητοποιείται ξανά και στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με απαραίτητο εξοπλισμό ύψους 500.000 ευρώ. Με την έναρξη της υγειονομικής κρίσης τον περασμένο Μάρτιο, η Kaizen Gaming ήταν από τις πρώτες εταιρείες που κινητοποιήθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας τροφοδοτώντας το με 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, σε μια περίοδο που η παγκόσμια ζήτησή τους είχε ξεπεράσει κάθε δυνατότητα προσφοράς.

 

 

Σήμερα, στο δεύτερο κύμα του Covid-19 που αντιμετωπίζει η χώρα μας και λόγω της προσπάθειας που καταβάλει το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας απέναντι σε αυτή την απειλή, η Kaizen Gaming κινητοποιήθηκε άμεσα δωρίζοντας 500.000 ευρώ για την αγορά 6 Φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες των επόμενων μηνών. Η καινοτόμα αυτή λύση υιοθετήθηκε και σε άλλες χώρες με υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σε ΜΕΘ στην Ελλάδα. Οι φορητές ΜΕΘ πρόκειται παραδοθούν στο ΕΣΥ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

 

Τι είναι οι Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αερακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, αλλά και η δυνατότητα αυτόνομων νοσοκομείων πεδίου.

 

 

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming (Stoiximan)

H Kaizen Gaming είναι η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Στόχος της είναι να αξιοποιεί τις Τεχνολογίες Αιχμής για να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε αυτούς που την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους.

 

H Kaizen Gaming (Stoiximan) είναι από τις πρώτες εταιρείες που εφάρμοσαν ολοκληρωτικά συνθήκες τηλεργασίας από
το ξεκίνημα της κρίσης, και και παράλληλα ενίσχυσε τους ανθρώπους της με διαρκείς ενημερώσεις, εκπαιδεύσεις, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Επιπλέον, πραγματοποίησε σημαντικές δωρεές σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης σε συνεργασία με τις αρμόδιες τοπικές αρχές: 250.000 μάσκες στην Ελλάδα σε περίοδο που η έλλειψη ήταν τεράστια, σημαντικός ιατρικός εξοπλισμός στην Κύπρο (2 αναλυτές αίματος με τα αναλώσιμά τους), 100.000 ευρώ στη Ρουμανία μέσω του Ερυθρού Σταυρού, σημαντική δωρεά στην Πορτογαλία σε συνεργασία με την ομάδα της Braga.

 

Μαζί με την τελευταία προσφορά των 6 φορητών ΜΕΘ, οι δωρεές της εταιρείας για την πανδημία έχουν αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το πρόγραμμα ΕΚΕ «Μικροί Ήρωες» στην Ελλάδα είναι γνωστό - ξεκίνησε το 2017 και έχει μέχρι σήμερα βοηθήσει περισσότερα από 30.000 παιδιά σε απομακρυσμένες και υποβαθμισμένες περιοχές. Η Kaizen Gaming (Stoiximan) συνεχίζει ενισχύοντας τους Μικρούς Ήρωες, αλλά και με προγράμματα στις υπόλοιπες χώρες δραστηριοποίησης.

 

 

 

 

 

Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ιστορία του Θεόφιλου Σεχίδη, του «Χάνιμπαλ Λέκτερ» από τη Θάσο

Ελλάδα H ιστορία του Θεόφιλου Σεχίδη, του «Χάνιμπαλ Λέκτερ» από τη Θάσο

26.1.2021
Το ρουσφέτι ως ισχυρή ιδιομορφία της ελληνικής κοινωνικοπολιτικής ζωής

Ελλάδα Το ρουσφέτι ως ισχυρή ιδιομορφία της ελληνικής κοινωνικοπολιτικής ζωής

24.1.2021
Δημήτρης Ινδαρές: «Το αίσθημα της αδικίας δεν καταπίνεται»

Ελλάδα Δημήτρης Ινδαρές: «Το αίσθημα της αδικίας δεν καταπίνεται»

24.1.2021
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Ελλάδα «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

22.1.2021
«Εκείνος γέλασε και πήγε να πλύνει τα χέρια του»

Ελλάδα «Εκείνος γέλασε και πήγε να πλύνει τα χέρια του»

20.1.2021
Πώς ο Πέτρος Δαμιανός έφερε την τηλεκπαίδευση στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα

Ελλάδα Πώς ο Πέτρος Δαμιανός έφερε την τηλεκπαίδευση στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα

19.1.2021
Ο φυγόποινος χρυσαυγίτης Παππάς και γιατί δεν έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Ελλάδα Ο φυγόποινος χρυσαυγίτης Παππάς και γιατί δεν έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

18.1.2021
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

18.1.2021
Καημένε Αθανασόπουλε! Τον έκαψαν, τον τεμάχισαν και τον πέταξαν μέσα σε σακούλες στον Κηφισό.

Ελλάδα Καημένε Αθανασόπουλε! Τον έκαψαν, τον τεμάχισαν και τον πέταξαν μέσα σε σακούλες στον Κηφισό.

17.1.2021
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στο θέμα των γυναικών υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε»

Ελλάδα Δόμνα Μιχαηλίδου: «Στο θέμα των γυναικών υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε»

15.1.2021
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια