Όταν απολύθηκα από το στρατό πήγα σε έναν γιατρό για να ρωτήσω αν γίνεται να μεγαλώσω το πέος μου. Εκείνος μου είπε ότι χρειάζομαι περισσότερο ψυχολόγο παρά εγχείρηση και ότι είναι όλα θέμα σωστού συντρόφου.
Ψυχή&Σώμα

Συνομιλώντας για το αγχος του μικρού πέους, με κάποιον που υπέφερε από αυτό

Πώς ένα ανατομικό χαρακτηριστικό μπορεί να κάνει δυστυχισμένο έναν άντρα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΟΥ

Εισαγωγή:

Ας πούμε ότι είσαι αγόρι 17 χρονών και το μόνο πέος που έχεις δει είναι το δικό σου. Που σημαίνει ότι η μόνη αντίληψη που έχεις για το μέγεθός του είναι από τις τσόντες που έχεις δει στο ίντερνετ και το μόνο μέτρο σύγκρισης είναι οι «προικισμένοι» πορνοστάρ ή οι γυμνοί άντρες στο tumblr [τους οποίους συνήθως τους επιλέγουν με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια: το μεγάλο πουλί] που ως αθώος και ανίδεος θεωρείς ότι είναι ο μέσος όρος. Κι επειδή το μέγεθος του πέους σε αυτή την ηλικία [και σε κάθε ηλικία, μην κοροϊδευόμαστε] είναι ένας βασικός τρόπος για να μετρήσεις τον ανδρισμό σου, η πρώτη εικόνα ενός μεγάλου πέους μπορεί να είναι τραυματική, τόσο τραυματική που μπορεί να μην την ξεπεράσεις ποτέ. Οι περισσότεροι νεαροί άντρες αισθάνονται μειονεκτικά για το μέγεθος του πέους τους. Fact. Μπορεί να ήταν έτσι πάντα, αλλά σήμερα η αίσθηση που έχει κάποιος για το μικρό, το μέτριο ή το μεγάλο είναι εντελώς ψευδής. «Ο χειρότερος εφιάλτης μου» γράφει ο Κ. «είναι να βρεθώ γυμνός μπροστά σε κόσμο και να πει κάποιος ότι είμαι 'μικρός'. Θα προτιμούσα να πέθαινα!». Ο Κ. είναι ένας από τους πολλούς νεαρούς άντρες που προσεγγίσαμε για να μας βοηθήσουν να βρεθεί το πρόσωπο που ψάχναμε [και τελικά αυτό που βρέθηκε δεν ήταν και τόσο νεαρό]. Και δηλώνει ότι το πέος του είναι 17 εκατοστά. Είναι εντυπωσιακό, αλλά όλοι ανεξαιρέτως όσοι μίλησαν μαζί μας μέσω chat θα ήθελαν να είχαν λίγο μεγαλύτερο πουλί, ακόμα και όσοι θεωρούσαν ότι είναι μεγαλύτερο από του μέσου όρου. Κι αυτό επειδή -δεν υπάρχει περίπτωση- αν συγκρίνεις το πουλί σου με ενός πορνοστάρ, όλο και κάτι θα υπολείπεται. Και η χαμηλή αυτοεκτίμηση για το μικρό πουλί [που συνήθως δεν ισχύει] σε ακολουθεί για χρόνια ή μέχρι να βρεθεί κάτι περισσότερο σοκαριστικό που θα σε κάνει να την ξεπεράσεις [να μην σου σηκώνεται, για παράδειγμα]. Μέχρι να πάει ο άντρας στο στρατό δύσκολα έχει αίσθηση του τι σημαίνει μέσος όρος, αλλά ακόμα και 300 πουλιά να έχεις δει, πάλι στο δικό σου λείπουν κάποια εκατοστά, επειδή σχεδόν κανένας νεαρός άντρας δεν είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του πέους του.

 

Ποιος όμως είναι ο μέσος όρος; Για την επιστημονική κοινότητα ένα πέος 13 εκατοστών σε στύση είναι κανονικό, αλλά με τα πρότυπα της πορνοβιομηχανίας [αυτό τέλος πάντων που έχουν όλοι στο μυαλό τους όταν μιλάνε για κανονικό μέγεθος], υπάρχουν άντρες που ακόμα και με 18 εκατοστά δηλώνουν «μικροί».

 

H street artist Ιlma Gore έγινε θέμα στα μεγάλα media και δέχτηκε φυσικές επιθέσεις από υποστηρικτές του Τραμπ όταν απεικόνισε τον υποψήφιο πρόεδρο της Αμερικής με μικρό πέος. Και για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, αλλά και για την ίδια, φαίνεται ότι το μικρό πέος συμβολίζει μια ανδρική αδυναμία

 

Κυρίως θέμα:

Ψάχναμε για αρκετό καιρό κάποιον με πραγματικά μικρό πουλί που θα δεχόταν να μας μιλήσει για την εμπειρία του, τα προβλήματα που δημιούργησε στις σχέσεις του και πώς κατάφερε να το διαχειριστεί από την ημέρα που το διαπίστωσε. Χρειάστηκαν άπειρες αναζητήσεις μέσω φίλων και γνωστών, πολλά μέιλ, αρκετές συζητήσεις μέσω facebook και μια μαραθώνια κουβέντα με καφέδες και κρασί, για να πείσουμε τον Σ. να μοιραστεί μαζί μας, ανώνυμα, την κατάσταση που βίωσε από την ημέρα που κατάλαβε ότι έχει μικρό πουλί. Κι η κουβέντα μαζί του είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον:

 

— Πόσων χρονών είσαι;
38.

 

— Με τι ασχολείσαι;

Δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρία.

 

— Έχεις σχέση;

Είμαι παντρεμένος.

 

— Πότε κατάλαβες ότι έχεις μικρό πουλί;

Από πολύ μικρός ήξερα ότι έχω μικρό πουλί.

 

Σε στύση ήταν 6 εκατοστά! Σήμερα είναι 8. Από 13 χρονών το έβλεπα να μεγαλώνει μόνο σε πάχος (γέλιο).

 

— Είχες δει άλλα πουλιά, πώς το ήξερες;

Δεν είχα δει άλλα πουλιά, αλλά ήξερα ότι το δικό μου ήταν μικρό. Ήμουν στρουμπουλό παιδί και το πουλί μου μόλις προεξείχε. Δεν ήταν και κάτι που με απασχολούσε, όμως.

 

— Πότε άρχισε να σε απασχολεί;

Η πρώτος άνθρωπος που είδα γυμνό ήταν ο ξάδερφός μου. Όταν τελείωσα την έκτη δημοτικού μας έστειλαν και τους δυο στη γιαγιά μου στο νησί να περάσουμε το καλοκαίρι. Είναι ένα χρόνο πιο μεγάλος και όταν ξεντύθηκε για να βάλει το μαγιό, κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε με μένα. Είχε ένα πουλί που σε μένα τότε φάνηκε τεράστιο κι είχε βγάλει τρίχες. Εγώ δεν είχα ούτε μία! Είχα αισθανθεί τόσο άσχημα που δεν ξεντύθηκα μπροστά του και άλλαζα πάντα πρώτος για να μη με δει.

 

— Και ποτέ δεν σε είδε;

Με είδε, φυσικά. Αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο για το μέγεθός μου, ή που ήμουν άτριχος. Έτσι κι αλλιώς ήμουν πιο μικρός. Μόνο μια φορά μου είπε «σήκωσε το χέρι σου, έχεις βγάλει καμία τρίχα στη μασχάλη;». Και δεν είχα καμία (γέλια).

 

— Εντάξει, στην έκτη δημοτικού πόσες τρίχες να έχεις;

Το μαρτύριο ξεκίνησε στο γυμνάσιο, όταν ξεντυνόμασταν για να φορέσουμε τη φόρμα. Ντρεπόμουν να αλλάξω μπροστά στους υπόλοιπους. Πολλές φορές πήγαινα με τη φόρμα από το σπίτι για να πρέπει να αλλάξω μόνο μια φορά.

 

— Σε κορόιδευαν;

Ποτέ. Ήμουν καλός μαθητής και πολύ δημοφιλής. Στη Δευτέρα γυμνασίου ήμουν πρόεδρος στην τάξη μου. Είχα πολλές παρέες, αλλά το καταλάβαινα ότι είχα μικρότερο πουλί από τους άλλους και αισθανόμουν κάπως.

 

— Πώς το καταλάβαινες;

Μα έβλεπα πόσο φουσκώνει το βρακί τους όταν έβγαζα τη φόρμα, ενώ εμένα σχεδόν καθόλου. Υπήρχαν και κάποιοι που ήξεραν ότι έχουν μεγάλο πουλί και το επιδείκνυαν. Το έπιαναν και το κουνούσαν και νόμιζα ότι το κάνουν επίτηδες.

 

— Έκαναν ποτέ κανένα σχόλιο για σένα;

Ποτέ. Ήταν μόνο δικό μου θέμα. Κι όσο περνούσε ο καιρός γινόταν πρόβλημα γιατί όλοι άλλαζαν και μεγάλωναν και γίνονταν άντρες, ενώ εγώ μόνο ψήλωνα και πάχαινα. Μέχρι την πρώτη λυκείου δεν είχα ούτε μία τρίχα, νόμιζα ότι δεν θα ξυριστώ ποτέ.

 

— Ήταν ορμονικό το θέμα;

Δεν ξέρω. Αλλά παρόλο που το σκεφτόμουν νύχτα μέρα ότι είμαι «προβληματικός», δεν ήθελα να το πω στους γονείς μου.

 

— Πότε ξυρίστηκες;

Α, στην τρίτη λυκείου. Ήμουν ήδη στο ύψος που είμαι τώρα και χοντρός κι αισθανόμουν μειονεκτικά και για το βάρος μου.

 

— Πόσα κιλά ήσουν;

120.

 

— Πόσα εκατοστά ήταν το πουλί σου;

Σε στύση ήταν 6! Σήμερα είναι 8. Από 13 χρονών το έβλεπα να μεγαλώνει μόνο σε πάχος (γέλιο).

 

— Πες μου για τη σχέση σου με τα κορίτσια. Δεν είχες καμία σεξουαλική εμπειρία ως έφηβος;

Ήταν ο τρόμος μου. Όσες φορές έφτασα κοντά στο σεξ το απέφευγα.

 

— Έφτασες;

Πολλές φορές. Παρόλο που ήμουν χοντρός και δεν ήμουν και ο πιο ωραίος της τάξης, είχα ευκαιρίες. Δεν τολμούσα όμως να προχωρήσω με καμία κοπέλα γιατί φοβόμουν να βγάλω τα ρούχα μου.

 

— Τι φοβόσουν;

Να μην γελάσει μαζί μου. Είχα που είχα ένα απαίσιο σώμα που το μισούσα, αν έβλεπε και το πουλί μου δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσε. Άκουγα και όλες τις ιστορίες των συμμαθητών μου και τρόμαζα ακόμα πιο πολύ.

 

— Δηλαδή;

Ότι οι γυναίκες τα λένε όλα μεταξύ τους. Δεν θα ξαναπήγαινα στο σχολείο αν γινόταν κάτι τέτοιο.

 

— Με τους φίλους σου δεν το συζητούσες;

Μπα, άκουγα μόνο, δεν έκανα καθόλου ερωτήσεις για να μην χρειαστεί να με ρωτήσουν. Περισσότερο θα φαντάζονταν ότι με ενοχλούσε το πάχος, παρά το μέγεθος του πουλιού μου. Ήξεραν πάντως ότι δεν είχα κάνει σεξ.

 

— Το έλεγες;

Δεν χρειαζόταν (γέλια). Ήταν δυο τρεις αυτοί που είχαν κάνει, δεν ήμουν και ο μόνος. Στην πενθήμερη δεν πήγα μόνο και μόνο για να μην χρειαστεί να μοιραστώ δωμάτιο. Είχα αρχίσει να αισθάνομαι τόσο άσχημα.

 

— Σεξ πότε έκανες για πρώτη φορά;

Στο τελευταίο έτος στο πανεπιστήμιο είχα γνωρίσει μια κοπέλα που ήταν 26 χρονών και μου την έπεσε στην ψύχρα. Ήμουν 22, είχα χάσει πάνω από 20 κιλά και είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι κάπως με το μέγεθος του πέους μου. Με είχε καλέσει αρκετές φορές στο σπίτι της και πάντα έβρισκα μια δικαιολογία για να μην πάω, αλλά κάποια στιγμή πήγα.

 

— Και;

Και με τάισε και μετά ήπιαμε κρασί και μετά άρχισε να με φιλάει και να γδύνεται. Έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με τρίβει. Αποφάσισα να βγάλω τα ρούχα μου κι ό,τι γίνει.

 

— Και τι έγινε;

Έμεινα με το σώβρακο και άρχισα να την φιλάω παντού και μετά το έβγαλα και δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Αρνητική εννοώ. Δεν έδειξε να ξαφνιάζεται. Έγινε ό,τι έγινε...

 

— Υπήρξε διείσδυση;

Ναι, ναι. Μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και ΤΟΣΟ μικρό (γέλια). Τέλος πάντων, έφυγα και τελείωσε εκεί, δεν ξαναβρεθήκαμε.

 

Παρόλο που ήμουν χοντρός και δεν ήμουν και ο πιο ωραίος της τάξης, είχα ευκαιρίες. Δεν τολμούσα όμως να προχωρήσω με καμία κοπέλα γιατί φοβόμουν να βγάλω τα ρούχα μου.

 

— Δεν την ρώτησες γιατί;

Εσύ θα την ρώταγες;

 

— Μάλλον όχι.

Δεν είχα καμία εμπειρία, μπορεί να μην ήταν το μέγεθος. Μπορεί να ήταν πολύ κακό σεξ για αυτήν. Πέρασε ένας χρόνος μέχρι να ξαναπλησιάσω γυναίκα. Η επόμενη κοπέλα ήταν 19 χρονών. Είχα αποφασίσει ότι θα το δοκιμάσω κι ας αντιδράσει όπως θέλει, στο κάτω-κάτω αυτός ήμουν.

 

— Κι έγινε;

Ναι. Αυτή έδειξε κάποια απογοήτευση μόλις με είδε γυμνό, αλλά συνέχισε. Είχα χάσει και άλλα κιλά και φαινόταν λίγο μεγαλύτερο (γέλια). Συναντηθήκαμε κι άλλες δυο φορές και μετά έκανε πως δεν με ήξερε, παρόλο που ερχόταν όπου πήγαινε η παρέα. Φανταζόμουν ότι είχε πει σε όλους ότι τον έχω μικρό, αλλά δεν αντιλήφθηκα σχόλια.

 

— Σε γιατρό πήγες ποτέ;

Πήγα μόλις τέλειωσα το στρατιωτικό. Πέρασα μια περίοδο που σιχαινόμουν τον εαυτό μου στο στρατό, πίστευα ότι δεν θα ευχαριστούσα ποτέ καμία γυναίκα στο σεξ. Κλείστηκα στον εαυτό μου και πέρασα πολύ άσχημα, αλλά άρχισα να μην αισθάνομαι πια τόσο μειονεκτικά απέναντι σε άλλους άντρες. Το μόνο καλό που μου έκανε ο στρατός ήταν ότι κατά κάποιον τρόπο συμβιβάστηκα με αυτό που έχω. Άρχισα να γδύνομαι άνετα μπροστά σε άλλους ανθρώπους και κατάλαβα ότι όταν είναι χαλαρά όλα τα πουλιά είναι πάνω κάτω τα ίδια. Το δικό μου δεν ήταν το μικρότερο (γέλια). Όταν απολύθηκα πήγα σε έναν γιατρό για να ρωτήσω αν γίνεται να μεγαλώσω το πέος μου.

 

— Τι σου είπε;

Ότι χρειάζομαι περισσότερο ψυχολόγο παρά εγχείρηση και ότι είναι όλα θέμα σωστού συντρόφου.

 

— Σε βοήθησε;

Πολύ. Με ρώτησε αν με είχαν ποτέ κοροϊδέψει ή χλευάσει για το μέγεθος του πέους μου και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο πραγματικά. Ήταν πάντα δικό μου το πρόβλημα.

 

— Τι γιατρός ήταν;

Σεξολόγος. Μου έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση και άρχισα να την πέφτω σε γυναίκες με άλλον αέρα. Μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει άλλους τρόπους στο σεξ, το μόνο που με απασχολούσε ήταν η διείσδυση. Έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει και έβαλα και όλη την εμπειρία που είχα όλα αυτά τα χρόνια από τις τσόντες. Τίποτα δεν επήγε χαμένο (γέλια). Την γυναίκα μου τη γνώρισα στο ταμείο του σουπερμάρκετ. Της την έπεσα μία, δύο, την τρίτη ανταποκρίθηκε. Την πρώτη φορά που ήρθε στο σπίτι μου την έγλυφα μια ώρα.

 

— Όταν είδε το πουλί σου τι είπε;

Την είχα ήδη προετοιμάσει!

 

— Τι της είχες πει;

Ότι μην περιμένεις και πολλά από μένα, είμαι μικροτσούτσουνος. Μεταξύ αστείου και σοβαρού. Της το είχα πει αρκετές φορές μέχρι να κάνουμε σεξ.

 

— Και τι έγινε;

Με παντρεύτηκε!

 

— Πόσο καιρό είστε μαζί;

Έντεκα χρόνια.

 

— Παιδιά έχετε;

Δύο.

 

— Παραπονέθηκε ποτέ για το σεξ που κάνετε;

Ποτέ.

 

— Πόσο συχνά κάνετε σεξ;

Πολύ συχνά.

 

— Πότε κάνατε τελευταία φορά;

Χθες το βράδυ.

 

— Θα της την έδειχνες αυτή τη συνέντευξη;

Όχι, δεν θα ήθελα να τη διαβάσει.

 

 

© grekamag/ LIFO 

Ψυχή&Σώμα
14 Σχόλια
Vincent 13.8.2016 | 12:49
Ο άνθρωπος είναι μια χαρά. Αν παίρνατε συνέντευξη από μένα το κείμενο δεν θα ήταν στο "ψυχή και σώμα" αλλά στα "μικροπράγματα".
avatar
Ανώνυμος/η 14.8.2016 | 08:07
"Αν παίρνατε συνέντευξη από μένα το κείμενο δεν θα ήταν στο "ψυχή και σώμα" αλλά στα "μικροπράγματα""

Εγω και μονο για το χιουμορ και τον αυτοσαρκασμο σας θα σας διαβαζα, δεν ξερω ομως εαν η lifo θα ηταν διατεθειμενη να ρισκαρει ξανα για ενα θεμα που εκ προοιμιου δειχνει οτι θα ειναι για τον π@υτσο τελειως.
avatar
petram 13.8.2016 | 13:43
a guy with really big balls. Ωραια ιστορια, ωραιος τυπος.
avatar
Ανώνυμος/η 13.8.2016 | 13:45
Σιγά το ζήτημα.
Μεγέθη κι αηδίες.
Αν τον θες τον άλλο, αν η σχέση σου μαζί του σε γεμίζει, αν αποζητάς την αγκαλιά του, το φιλί του, θα βρείτε τρόπο να ικανοποιηθείτε και οι δύο, ακόμη κι αν ο άλλος την έχει 5εκ.
Λες και η πλειονότητα των γυναικών και των παθητικών ανδρών φθάνουν σε οργασμό δια της κολπικής ή πρωκτικής οδού. Oh, really?

Η επιμήκυνση πέους, πάντως, είναι μια πολύ επικίνδυνη επέμβαση, όπως και η επιπάχυνση.
Αρκετοί είναι δε αυτοί που ισχυρίζονται ότι η όποια επιμήκυνση οφείλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στον extender που φορούνε οι χειρουργημένοι για μήνες μετά την επέμβαση.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι extender πετυχαίνουν σημαντική επιμήκυνση (1-3εκ) σε χαλαρό πέος (με κίνδυνο, βέβαια, ελαφράς παραμόρφωσης του τσουτσουνιού, :-P).

Αυτά τα ολίγα.
Tschüs
Vincent 13.8.2016 | 21:42
Μένω με την εντύπωση ότι η βασική αμαρτία του υιού του van Gogh είναι ότι πουλάει extenders.
avatar
Ανώνυμος/η 14.8.2016 | 04:55
Χαχαχαχα
Δε θα 'λεγα όχι σε έξτρα εισόδημα, αλλά πού τέτοια τύχη;
avatar
foodinspector 13.8.2016 | 22:28
Το πέος σαν ένα ανατομικό χαρακτηριστικό διαφέρει από άνδρα σε άνδρα, όπως τα χέρια, τα πόδια, τα αυτιά ... Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τις γυναίκες, σχετικά με το στήθος τους. Μεγαλύτερο πέος δεν σημαίνει καλύτερο πέος, ότι κάνει "τη δουλειά" πιο ικανοποιητικά. Θα μπορούσατε να βρείτε γυναίκες που ένιωθαν άσχημα με το μικρό στήθος τους (και πολλές έκαναν αυξητική), αλλά τα πιο όμορφα στήθη που έχω δει ήταν μικρά. Θα είχε αξία να σχολιάσουν το θέμα γυναίκες που αυτές είναι εκ των πραγμάτων ειδικότερες ...
Bananoflouda 14.8.2016 | 03:43
Συγκρινεις το μικρο στηθος με το μικρο πεος?Μαααλιστα.....
Senza Pieta 14.8.2016 | 15:38
Είναι φοβερό το πόσο μεγάλη επιρροή στην αυτοπεποίθηση και τον χαρακτήρα ενός άντρα έχει το μέγεθος του πέους του.

Ακόμα πιο φοβερό είναι το πόσο μικρή σημασία έχει στην πράξη.

Ένας πρωτόγονος μύθος που στοιχειώνει και θα στοιχειώνει εκατομμύρια άνδρες.
avatar
oxioxioxi 21.8.2016 | 02:06
Το μήκος ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.


Το θέμα είναι να είναι παχύ.

dune 21.8.2016 | 17:58
Οπως υπαρχουν μικρα και μεγαλα πεη υπαρχουν στενοι και φαρδιοι κολποι. Επισης γι'αυτο υπαρχουν τοσες διαφορετικες στασεις σεξ
avatar
Soul 29.3.2017 | 14:54
Η καλύτερη απάντηση νομίζω.
avatar
jilan 29.3.2017 | 16:56
Ο κόλπος της γυναίκας εχει μήκος κατα μέσο όρο 10-12 εκατοστά όταν ειναι ερεθισμένη. Οπότε όλα τα πέη αυτού του μεγέθους ειναι μια χαρά (γονιμοποιούν). Αν ειναι αρκετά μικρότερο πάσχει απο μικροφαλλια κ τότε ναι ίσως αξίζει να κάνει κάποια επέμβαση. Μονο τότε. Ολα τα άλλα ειναι στο μυαλό. Απο αγορια όταν ειναι, τους γεμίζουν το μυαλό με ανακρίβειες. Η ημιμάθεια βλάπτει... Βλεπουν κ τις τσόντες που υποκρίνονται όλες οι γυναίκες οργασμο κ μετα περιμένουν κ στη ζωή να το συναντήσουν... Εμ δεν ειναι έτσι! Κρίμα όμως, να ταλαιπωρείται κάποιος για κατι που δεν εχει ΣΗΜΑΣΙΑ! Σημασία εχει ο τρόπος κ η τεχνική. Όσο απίστευτο κ αν ακούγεται σε ορισμένους, έτσι ειναι. Ειλικρινής πάντως ο άνθρωπος.
Να προσθέσω ότι σημασία πέρα απο την τεχνική, που ειναι το βασικό, εχει το πάχος/περίμετρος... Όχι το μήκος. Κ για αυτο δεν καταλαβαίνω την έμμονη των ανδρών με το μήκος! Δεν παίζει ρόλο το μήκος ...
Dazzling blinds 30.3.2017 | 04:25
Αχ, να σας αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό; Παίζει τεράστιο ρόλο το μήκος του πέους, η περίμετρος του πέους, το σχήμα του πέους, το χρώμα του πέους, η κλίση του πέους, η ποιότητα στύσης του πέους, η τεχνική της σεξουαλικής πράξης, η υγιεινή της περιοχής, το πάθος (χημεία+timing) των εμπλεκομένων, οι προσωπικότητες των ανθρώπων, η επιθυμία τους να συνευρεθούν σαρκικά, η συνολική εμπειρία από την πρότερη σεξουαλική τους δραστηριότητα, η προσωπική τους ψυχολογία (αναφορικά δηλαδή με την εικόνα που έχουν για το σώμα τους και τον εαυτό τους εν γένει), η όρεξή τους για σεξ (η αγάπη τους για το σπορ).
Αν ακούσεις οποιονδήποτε να διαδίδει οτιδήποτε άλλο, να ξέρεις ότι είναι μύθος. Ή ισχύει μόνο για την πάρτη του επειδή τυχαίνει να είναι (λιγότερο ή καθόλου) εκλεκτικός/ή (γούστα που λένε). Γενικά όμως, για το ετερόκλητο πλήθος, ισχύουν όλα όσα ανέφερα. Οτιδήποτε διαφορετικό ακούσετε ή διαβάσετε από "γνώστες", "ειδήμονες" και "ειδικούς" πάσης φύσεως και μαλακίας είναι παραπλανητικό και δεν λέγεται καθόλου αθώα.
Όλες οι ανατομικές ιδιαιτερότητες παίζουνε τεράστιο ρόλο στην κατηγορία πόθος/σεξ. Το να ισχυρίζεσαι το αντίθετο είναι το ίδιο ακριβώς σαν να διατείνεσαι ότι δεν παίζει ρόλο στο πόσο γουστάρεις και προτιμάς ερωτικά κάποιον το αν αυτός ο άνθρωπος είναι ψηλός ή κοντός, αν είναι ξανθός ή μελαχρινός, μαύρος ή λευκός, καμπούρης ή ευθυτενής, στραβοκάνης, με φακίδες, με παχιά χείλια, με πράσινα μάτια, με ευρυγώνιους ώμους, με σφιχτοδεμένους μύες, με πατσοκοιλιές κλπ. κλπ. To ίδιο ακριβώς.
Όλα παίζουνε ρόλο! Τεράστιο ρόλο! Αλλά και target groups υπάρχουνε για όλους και όλα.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια