ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
TO BLOG ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΥΣήμερα στα σκουπίδια της Αναγνωστοπούλου κάποιος πέταξε ένα δέντρο

UPD: Από τον Δήμο Αθηναίων μάς ενημερώνουν ότι επιβλήθηκε πρόστιμο στον υπαίτιο μετά το δημοσίευμά μας 

 


Φωτ.: LIFO

 

KΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, σήμερα, στην οδό Αναγνωστοπούλου δυό κύριοι έξω από το Φαρμακείο κόβουν την νερατζιά του Δήμου και την πετάνε στα σκουπίδια. Η πινακίδα του Φολί Μπερζέρ λάμπει τώρα ανεμπόδιστη. Έτσι, ο περαστικός θα τη δεί αμέσως και θα σκεφτεί «Α, να ένα φαρμακείο, ας σταματήσω να πάρω τα χάπια μου επ' ευκαιρεία»

 

Την ώρα που φωτογραφίζω το κομένο δέντρο, ακούω κάποιον να λέει στο διπλανό του: «Ο ιδιοκτήτης έδωσε την εντολή, όχι εγώ!». 

 

Έξω από το Φαρμακείο της Αναγνωστοπούλου... Φωτ.: LIFO

 

Το ξέρω ότι ζούμε άγριες μέρες και αυτά είναι λεπτομέρειες. Όμως αυτό είναι μια πρακτική συνηθισμένη που κακώς μένει ατιμώρητη. Επανειλημμένως διάφοροι Ελληναράδες κατεβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας με πριόνια και ξεπαστρεύουν ό,τι εποδίζει τη μπουγάδα ή τις ταμπέλες τους. 

 

Ένα δέντρο που έθαλλε πανέμορφο (μια ψευτοκαρυδιά) στη γωνία Φωκυλίδου και Πινδάρου κάποιοι (ποιοί;) το έκοψαν σύριζα δυό φορές και τη δεύτερη το άλειψαν με πίσσα.

 

Με ποιό δικαίωμα; Έτσι ήθελαν!

 

Είναι ηλίθιο, είναι παράνομο, είναι αναποτελεσματικό. Κάποιος πρέπει να τους συνεφέρει. Και η γειτονιά να τους τιμωρήσει, με το να μη ψωνίζει από αυτούς.

 

Τώρα στα κουπίδια της Αναγνωστοπούλου ...Φωτ.: LIFO

 

 

Ημερολόγιο