Πώς χιλιάδες καταναλωτές κατάφεραν να μειώσουν το κόστος του ρεύματος
Living

Πώς χιλιάδες καταναλωτές κατάφεραν να μειώσουν το κόστος του ρεύματος

Τι χρειάζεται να ξέρετε για να επιλέξετε τον πάροχο που σας ταιριάζει

ADVERTORIAL

Ποιον πάροχο να διαλέξω; Αυτό είναι το ερώτημα των τελευταίων μηνών (και χρόνων) και πολύ εύλογα.


Ο μέχρι πρότινος προβληματισμός του εάν οι πάροχοι ρεύματος είναι αξιόπιστοι, φερέγγυοι ή θα έχει ατυχή συμβάντα του παρελθόντος, έχει πλέον ξεπεραστεί. Υπάρχει κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο καθώς και ελεγκτικοί μηχανισμοί που διασφαλίζουν ότι αυτά δεν θα ξαναγίνουν.


Επιπλέον, ο καταναλωτής δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα συστημικά προβλήματα του παρόχου του. Αυτό που πρωτίστως τον απασχολεί είναι να δει αν η αλλαγή σε άλλο πάροχο θα του προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση και το αν θα αλλάξει η ποιότητα της υπηρεσίας.


Η απάντηση και στα 2 παραπάνω ερωτήματα είναι ναι. Μπορεί επιλέγοντας έξυπνα τον κατάλληλο πάροχο να έχει σημαντική εξοικονόμηση (μία μέση ρεαλιστική εξοικονόμηση είναι στα 15€ τον μήνα) και επίσης θα έχει σίγουρα καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα υπηρεσιών.


Εκτός βέβαια από το ρεύμα που θα παραμείνει το ίδιο, ο καταναλωτής θα έχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες & πλεονεκτήματα σε όλα τα σημεία όπως:

  • Ανταγωνιστική τιμή kwh έως -40%
  • Εκπτώσεις συνέπειας έως 30% στις χρεώσεις Προμήθειας
  • Ειδικές εκπτώσεις & extra παροχές
  • Κατάργηση εγγύησης εάν η πληρωμή γίνεται με πάγια εντολή
  • Υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης
  • Πληρωμή ανά μήνα

 

Το ερώτημα, όμως, παραμένει: «Σε ποιόν πάροχο να πάω;» 


Η απάντηση έρχεται με μία υπηρεσία πολύ πρωτοποριακή που έχει βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να αλλάξουν στον πάροχο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Το energy-market.gr από την αρχή της λειτουργίας του το 2016, έχει εξοικονομήσει στους πελάτες του πάνω από 1.300.000€. Για την ακρίβεια 1,303,792.46 €.

 

Το energy-market σου δείχνει σε λίστα ποια είναι η ετήσια εξοικονόμησή σου ανά πάροχο ρεύματος ανάλογα με τα στοιχεία που έχεις δηλώσει. Πχ κατανάλωση, μονοφασική ή τριφασική παροχή, αριθμός ατόμων του νοικοκυριού.


Στον αλγόριθμό του λοιπόν υπολογίζονται όλα αυτά που δεν είναι εύκολο να υπολογίσεις εσύ όπως πάγια, κυμαινόμενες χρεώσεις, εκπτώσεις συνέπειας, εκπτώσεις σε συνδυασμό με παροχή φυσικού αερίου κτλ.


Ο χρήστης στην συνέχεια μπορεί να αλλάξει τον πάροχο που τον συμφέρει μέσω της πλατφόρμας καθώς το energy-market.gr αναλαμβάνει για αυτόν όλες τις διαδικασίες αλλαγής. Σημαντικό τέλος πλεονέκτημα αποτελεί και η νέα δυνατότητα της πλατφόρμας double energy με την οποία ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει συνδυαστικά ηλεκτρισμό και φυσικό αέριο σε όλους τους παρόχους που διαθέτουν και τις 2 μορφές ενέργειας.


Το energy-market.gr έχει έως και 2.000 επισκέψεις ημερησίως & βοηθά χιλιάδες Έλληνες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους εύκολα με γρήγορες διαδικασίες, σωστή ενημέρωση και απόλυτη διαφάνεια.

Living
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια