Όλη η ομάδα, άλλωστε, είναι κατά βάση Έλληνες που το τόλμησαν και ξέρουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να αλλάζεις χώρα και να ξεκινάς από την αρχή, με γεμάτες βαλίτσες και όρεξη.
Living

Ανήκεις στον νοσηλευτικό κλάδο; Η Γερμανία σε καλεί

Μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου.

Μπορεί η οικονομική κρίση να δείχνει ότι μας αφήνει σιγά-σιγά, αλλά η επαγγελματική ζωή και σταδιοδρομία μας δεν εξαντλούνται στην καταβολή ενός (οποιουδήποτε) μισθού. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την επιλογή πολλών εργαζομένων να αναζητήσουν ένα καλύτερο εργασιακό αύριο στο εξωτερικό. Οπότε, άνεργος ή μη, ένας επαγγελματίας μπορεί και πρέπει να ψάχνει την εργασιακή του αξία και πώς αυτή θα αποδώσει καλύτερα στο παρόν και στο μέλλον του.


Τα νέα είναι ευχάριστα για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο Υγείας, γιατί πολλοί από αυτούς μπορούν άμεσα να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους. Πώς; Δώστε προσοχή σε όσα ακολουθούν. Θα σας μιλήσουμε για τη Euromedicals.

 

Όλη η προετοιμασία πριν από την έναρξη της εργασίας αλλά και η συνεχής συμβουλευτική συνοδεία τους πρώτους έξι μήνες είναι χωρίς κόστος και κρυφές χρεώσεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις, να μάθεις και να πάρεις την απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.


Πρόκειται για μια ελληνογερμανική συμβουλευτική εταιρεία για την ένταξη Ελλήνων του υγειονομικού χώρου στη Γερμανία, η οποία διασφαλίζει όχι μόνο την εύρεση εργασίας οπουδήποτε στη Γερμανία, αλλά και ολόκληρο το πακέτο relocation και ένταξης, ξεκινώντας από την εκμάθηση των γερμανικών, την επιλογή κατάλληλου εργοδότη, την προσωπική προετοιμασία στη φάση της συνέντευξης, την ανάγνωση του συμβολαίου με τα μικρά γράμματα, καθώς και ολόκληρης της διαδικασίας onboarding, δηλαδή την οργάνωση της διαμονής, των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος κ.λπ.

 

Η ομάδα της Euromedicals απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από Έλληνες, όπως και ο ιδρυτής της, ο οποίος είναι ένας Έλληνας που αποφάσισε, πολλά χρόνια πριν, να δοκιμαστεί στη μεγάλη δύναμη της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αρσένη, που με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη Γερμανία, αποφάσισε, εδώ και 7 χρόνια, να δημιουργήσει τους καλύτερους δυνατούς όρους για Έλληνες που σκέφτονται τη μετεγκατάστασή τους στη Γερμανία ή ακόμα και στην Ελβετία. Η εν λόγω συμβουλευτική θα φροντίσει θέματα που άπτονται της γλώσσας αλλά και των πρώτων βασικών αναγκών, προκειμένου να προσαρμοστεί ο επαγγελματίας το γρηγορότερο στη νέα του δουλειά και, φυσικά, στη νέα του ζωή.

 

Οπότε, αν είσαι (πτυχιούχος ΤΕΙ/ΑΕΙ) νοσηλευτής/-τρια ή τεχνολόγος ακτινολογίας (και από το νέο έτος μαία ή φυσιοθεραπευτής/-τρια), μπορείς πολύ εύκολα να τους αναζητήσεις με μερικά κλικ, είτε στην εταιρική τους ιστοσελίδα είτε στα social media. Εκεί θα ανακαλύψεις ότι οι υπηρεσίες τους δεν επιβαρύνουν τους εργαζόμενους αλλά αποκλειστικά και μόνο τους εργοδότες. Οπότε, όλη η προετοιμασία πριν από την έναρξη της εργασίας αλλά και η συνεχής συμβουλευτική συνοδεία τους πρώτους έξι μήνες είναι χωρίς κόστος και κρυφές χρεώσεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις, να μάθεις και να πάρεις την απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου. Και αν δεν ξέρεις τη γλώσσα, μην ανησυχείς, αυτό είναι το λιγότερο σε ένα ταξίδι που έχει τόσο πολλά να σου δώσει. Η προοπτική να εξελιχθείς και να ειδικευτείς στον χώρο σου είναι κατοχυρωμένη σίγουρα.

 


Ένα τέτοιο success story επιβεβαιώνεται καλύτερα από τα λόγια των ανθρώπων που σήμερα απολαμβάνουν τη νέα τους πορεία εκτός συνόρων. Μια βόλτα στα social media θα σε πείσει. Διαβάζουμε από posts: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε θα είμαι περιεκτική και σύντομη. Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη, με βοηθήσατε με την πρακτική μου άσκηση και με βοηθάτε ακόμη στο νέο μου ξεκίνημα πλέον ως επαγγελματία Υγείας στη Γερμανία. Ευχαριστώ πολύ για όλα, Euromedicals και κ. Αρσένη!», «Μετά από σχεδόν 4 μήνες εργασία στη Γερμανία ως νοσηλευτής, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Euromedicals και ιδιαίτερα τον κ. Αρσένη για την άψογη συνέργεια. Αξιόπιστος, ειλικρινής και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ευχαριστώ για τη στήριξη και την καθοδήγηση, η βοήθειά σας ήταν πιο σημαντική απ' ό,τι μπορώ να περιγράψω. Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά», «Συγχαρητήρια στον κ. Αρσένη και, φυσικά, σε όλη την ομάδα της Euromedicals! Άριστοι επαγγελματίες, όλοι με συνέπεια στον λόγο και, κυρίως, στις πράξεις! Άψογη καθοδήγηση από το πρώτο λεπτό. Ό,τι και να πω είναι λίγο! Vielen Dank! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!» και πάει λέγοντας.

 

Όλη η ομάδα, άλλωστε, είναι κατά βάση Έλληνες που το τόλμησαν και ξέρουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει να αλλάζεις χώρα και να ξεκινάς από την αρχή, με γεμάτες βαλίτσες και όρεξη. Θα πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις τον άνθρωπό σου σε όλη τη διαδικασία, κάτι που θα σου δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου ο ενθουσιασμός θα νικήσει την όποια αβεβαιότητα. Το μέλλον σου είναι εδώ και μιλάει (ελληνο)γερμανικά. Είναι σίγουρα καλό να δοκιμάσεις μια τέτοια εμπειρία στο εξωτερικό, να δεις, να μάθεις και να εξελίξεις την προσωπικότητά σου, καθώς και το γνωστικό σου αντικείμενο. Και μετά από μερικά χρόνια θα μπορέσεις να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να προσφέρεις στην πατρίδα σου όλα αυτά που έχεις μάθει στη Γερμανία. Sounds good! Το μέλλον σου είναι εδώ και μιλάει (ελληνο)γερμανικά.

 

euromedicals.de/gr, FB: Euromedicals, Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]

 

Living