Υπόθεση serial shoppers: Ποιος βρίσκεται πίσω απ' όλα;
Living

Υπόθεση serial shoppers: Ποιος βρίσκεται πίσω απ' όλα;

Οι serial shoppers ζουν και ψωνίζουν ανάμεσά μας.

ADVERTORIAL

Τελευταία έχει παρατηρηθεί ένα νέο φαινόμενο στην Ελλάδα, το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή μας: Οι serial shoppers

 

Ίσως αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί οι serial shoppers και πού βρίσκονται – απ' ότι φαίνεται, βρίσκονται παντού ανάμεσά μας. Eίναι άνθρωποι καθημερινοί και συνηθισμένοι, που η ζωή τους άλλαξε ξαφνικά.

 

Το ερώτημα είναι, βέβαια, τι τους συνέβη και άλλαξε η ζωή τους τόσο δραστικά; Τι ήταν αυτό που ενεργοποίησε την ανάγκη τους για serial shopping; Μία δημοσιογράφος που έχει αναλάβει να «εξιχνιάσει» την υπόθεση κατάφερε να βρει αυτόπτες μάρτυρες που κοντινοί τους άνθρωποι μετατράπηκαν σε serial shoppers και άρχισαν να ψωνίζουν πολλές μέρες στη σειρά.

 

 
 
 
 
 

 

Ποιος όμως ξέρει τα πάντα γι' αυτούς και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη; Ποιος ξέρει τα πάντα γενικώς; Δεν είναι άλλος από τον συμπαθή σε όλους μας ταξιτζή:

 

 

 

Μήπως έχετε παρατηρήσει να αλλάζετε κι εσείς συμπεριφορά, όπως οι άνθρωποι που παρατήρησαν ο Αγρότης, το Μοντέλο, ο Ντελιβεράς, ο Χούλιγκαν και η Κομμώτρια; Μήπως ανακαλύψατε κάποιο κοινό μαζί τους;

 

Μην ανησυχείτε. Ακόμα κι αν είστε κι εσείς serial shopper, στο Black Friday της MediaMarkt μπορείτε να βρείτε χαμηλές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, έτσι ώστε να ψωνίζετε χωρίς σταματημό.

 

Από οικιακές συσκευές, μέχρι smartphones και τηλεοράσεις, οι serial shoppers έχουν ξεκινήσει να θερίζουν ο,τι βρουν - γι' αυτό κάντε τις αγορές σας online με παραλαβή από το κατάστημα, έτσι ώστε να μην περιμένετε λεπτό. Κι αν ανησυχείτε για το αν θα προλάβετε, η λύση υπάρχει, καθώς τα καταστήματα MediaMarkt διαθέτουν πολλές θέσεις δωρεάν parking για να βρεθείτε πρώτοι στη σειρά του ταμείου. 

 

Αν, μάλιστα, είστε ένας έμπειρος serial shopper και μέλος του MediaMarkt Club μπορεί να κερδίσετε τις αγορές σας και να συνεχίσετε το serial shopping ανενόχλητοι.

 

Living