Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει να γίνει ο «Άγιος Βασίλης» για εκείνους που τον χρειάζονται περισσότερο
Living

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει να γίνει ο «Άγιος Βασίλης» για εκείνους που τον χρειάζονται περισσότερο

Όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

ADVERTORIAL

Εσείς θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ξυπνήσατε γεμάτοι ενθουσιασμό το πρωί των Χριστουγέννων και τρέξατε προς το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να δείτε αν πήρατε αυτά που ζητήσατε από τον Άγιο Βασίλη; Ποια είναι η τελευταία φορά που νιώσατε αυτόν τον αγνό, παιδικό ενθουσιασμό;

 

Μπορεί κάποια στιγμή να ανακαλύψατε κρυμμένα τα δώρα που είχατε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, μπορεί να ακούσατε κατά λάθος κάποιο μέλος της οικογένειά σας να συζητά για το πότε θα αγοράσει αυτά που τόσο «κρυφά» ευχηθήκατε να σας φέρει στον «μαγικό» του σάκο. Μπορεί τότε να ξεκινήσατε να μεγαλώνετε. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη την παιδική ευτυχία που προσφέρει ένα τέτοιο δώρο αγάπης. Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

 

Κι αυτό είναι το μήνυμα προσφοράς που στέλνει η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα από τα πιο γλυκά και αθώα μάτια, τα μάτια των παιδιών. Όπως κάθε χρόνο, ο Άγιος Βασίλης έρχεται για να μοιράσει δώρα και αγάπη στους μικρούς μας φίλους. Αγάπη την οποία του επιστρέφουν τα παιδιά, όταν διαπιστώνουν ότι είναι μόνος στο σπίτι του. Ένα μικρό κοριτσάκι «μπαίνει στα παπούτσια του Άγιου Βασίλη» και του χτυπά την πόρτα για να του προσφέρει ένα «Δώρο Αγάπης». Και η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά, γιατί φέτος μπορούμε όλοι μας να «μπούμε στα παπούτσια» του Άγιου Βασίλη.

 

 

 

Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει να γίνει ο «Άγιος Βασίλης» για εκείνους που τον χρειάζονται περισσότερο – εκείνους που έχουν την ανάγκη να πιστέψουν ξανά στη μαγεία των Χριστουγέννων. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα μέσα από Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αγγίζοντας τις ζωές ολοένα και περισσότερων.

 

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αγάπη και ευαισθησία για μικρούς και μεγάλους, συνεχίζει να προσφέρει και κατά τη διάρκεια των γιορτών, φέρνοντας τα «Δώρα Αγάπης» σε επιλεγμένα καταστήματά της. Κάθε «Δώρο Αγάπης» που θα βρείτε σε ένα από τα 175 καταστήματα του δικτύου, έχει έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό, ενώ περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό.

 

 

Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορείτε κι εσείς να μοιράσετε χαρά και αγάπη σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή μπορείτε να ενισχύσετε με το κουτί το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

 

 

Τα Δώρα Αγάπης της ΑΒ Βασιλόπουλος περιέχουν: AΒ Περαστή Τομάτα 500 gr, AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων, AΒ Πένες 500gr, AΒ Γάλα Εβαπορέ 7,5% Πλήρες 410gr, AΒ Zάχαρη 1 Kg, AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr και ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr. Για κάθε Δώρο Αγάπης που εσείς αγοράζετε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων.

 

Μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας προέρχονται από την περίοδο των Χριστουγέννων. Τις μέρες που οι οικογένειες και οι φίλοι έρχονται πιο κοντά, που μοιράζονται, που προσφέρουν ο ένας στον άλλον – είναι μέρες γεμάτες μαγεία και θαλπωρή. Φέτος τις γιορτές, λοιπόν, ας προσφέρουμε όσο μπορούμε, ας δημιουργήσουμε αυτή τη μαγεία και τη θαλπωρή σε όσους την έχουν ανάγκη, ας πολλαπλασιάσουμε τη χαρά. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!

 Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, εδώ: https://xmas.ab.gr/doro-agapis.

Living

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές σε όλες τις οθόνες του σπιτιού

Living Πώς να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές σε όλες τις οθόνες του σπιτιού

4.12.2020
Η «μαγεία» των Χριστουγέννων έφτασε στο ΑΒ Ψυχικού προσφέροντας μία εμπειρία με πολλές επιλογές και ψηφιακές υπηρεσίες

Living Η «μαγεία» των Χριστουγέννων έφτασε στο ΑΒ Ψυχικού προσφέροντας μία εμπειρία με πολλές επιλογές και ψηφιακές υπηρεσίες

4.12.2020
Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/12/2020)

Living Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/12/2020)

2.12.2020
Οι τυχαίοι τύποι στο Tinder, το σεξ και το 22χρονο κορίτσι

Living Οι τυχαίοι τύποι στο Tinder, το σεξ και το 22χρονο κορίτσι

1.12.2020
Η «Δολοφονία του Χρύσιππου»: Σε αυτό το online escape room γίνεσαι ντετέκτιβ στην αρχαία Ελλάδα

Living Η «Δολοφονία του Χρύσιππου»: Σε αυτό το online escape room γίνεσαι ντετέκτιβ στην αρχαία Ελλάδα

1.12.2020
Το περίπτερο της γειτονιάς αναβιώνει μέσα από το newsstand.gr

Living Το περίπτερο της γειτονιάς αναβιώνει μέσα από το newsstand.gr

30.11.2020
5 επιτραπέζια στρατηγικής που παίζονται με δύο άτομα

Living 5 επιτραπέζια στρατηγικής που παίζονται με δύο άτομα

30.11.2020
Μπορεί η κηπουρική να σου δώσει χαρά;

Living Μπορεί η κηπουρική να σου δώσει χαρά;

29.11.2020
«Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα»: Ένα μήνυμα που μας δίνει την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε

Living «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα»: Ένα μήνυμα που μας δίνει την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε

28.11.2020
7 τρόποι να καθαρίσετε όλα τα αντικείμενα που δεν ξέρετε πώς καθαρίζονται + δεκάδες ακόμη συμβουλές για το σπίτι

Living 7 τρόποι να καθαρίσετε όλα τα αντικείμενα που δεν ξέρετε πώς καθαρίζονται + δεκάδες ακόμη συμβουλές για το σπίτι

28.11.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια